Mandzukić schiet Kroatië ten koste van Engeland naar WK-finale

wk2018
Kroatië heeft zich ten koste van Engeland zich voor het eerst geplaatst voor de finale van het WK.
Mario Mandzukić ontpopte zich woensdagavond in de verlenging tot de held van Kroatië door voor de beslissing te zorgen: 2-1. Kieran Trippier scoorde na vijf minuten de openingsscore voor de Engelsen. Hij schoot de bal uit een vrije trap in de bovenhoek. In de tweede helft trok Ivan Perisić de stand gelijk, waarna Mario Mandzukić in de verlenging zich bekroonde tot matchwinner.
 
Vida, de centrale verdediger van Besiktas heeft de hele wedstrijd goed gespeeld en wist geen fouten te maken.
 
Kroatië treft aanstaande zondag Frankrijk in de finale van het WK in Rusland.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (12) 


+: 4655
-: 0
R: 8717
Level 5

Paracıklar paracıklar gelsin gelsin paracıklar. Şimdi en azından Vida'yı satarız 35 milyona :-)


+: 1096
-: 100
R: 2949
Level 5

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 2508
-: 0
R: 9424
Level 5

Dik verdiend van Kroatië! Man of the match was perisic!

Vida speelde nogmaals een zeer solide wedstrijd. We gaan goed geld voor hem krijgen!+: 1096
-: 100
R: 2949
Level 5

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 17743
-: 0
R: 19960
Level 6

Ik had in 2016 Kroatië als finalist verwacht op het EK. Toen werd het ‘m niet, dit jaar vond ik het moeilijk voor ze, omdat er zoveel grote landen waren. Maar met een paar gunstige lotingen (Denemarken, Rusland) hebben ze het tot de halve finale geschopt. En vandaag hebben ze Engeland eruit geknikkerd. Nu gaan ze tegen Frankrijk de finale spelen, ik hoop dat ze het winnen. Ik hou mijn hart vast, Kroatie heeft zo’n mooi team met allemaal prima spelers.

Ook trots en blij voor Vida, minimaal 20 miljoen euro waard in mijn ogen nu.


+: 19
-: 0
R: 65
Level 2

Wat een geweldige wedstrijd zeg heb zoveel genoten van deze wedstrijd. Modric en Perisic was zeker weten de sleutelspelers bij Kroatie. Slimme zet van de trainer om tot de verlening niet te veel wisselen. Zo voorkom je dat je team zijn ritme kwijtraakt. Wat mij betreft mag Modric de beste speler van het toernooi geroepen worden.


+: 2409
-: 0
R: 5709
Level 5

Ik hoop dat Kroatie WK wint want dat hebben ze echt verdiend, ze spelen altijd vooruit met mooi voetbal. 9 punten uit groepfase, tot finale elk wedstrijd 120 minuten gestreden.

Frankrijk heeft daarintegendeel 90min minder gespeeld, ze spelen ook nog is antivoetbal sinds 1e wedstrijd wat juist tegen kan zitten.

Waarschijnlijk gaat Kroatie aanvallen en Frankrijk counteren, Kroatie is nu zeker ook enorm moe. Ik hoop echt dat Kroatie wint, niet omdat Vida daar speelt maar ik gun het die kleine land meer dan Frankrijk.


+: 522
-: 0
R: 1977
Level 5

Leuk voor Vida om de finale te halen, ik gun het Kroatie. Begin van het toernooi heb ik op Frankrijk gezet, ben bang dat ik gelijk ga krijgen.

Ps. Mooi signaal richting Senol Gunes dat Domagoj Vida een top transfer is (gratis) en die samen met Pepe een ziek duo kan vormen.


+: 8759
-: 0
R: 12990
Level 6

Vida speelde weer een wereldpot, zelfs tegen de snelheid van Sterling was hij opgewassen. Als je het mij vraagt hoort die zeker in de beste elf van het WK, samen met Varane.


+: 1153
-: 0
R: 1415
Level 5
38

Alsof Sterling wat heeft kunnen inbrengen deze hele WK.

Tegen Panama en Tunesië was hij zelfs drama, en dan opkijken omdat Vida hem in zijn broekzak had. Daarnaast heb je gewoon gelijk, hij is een stabiele CV die zeker hogerop kan dan BJK.+: 1620
-: 0
R: 3716
Level 5

Ik zie eerder Lovren en Varane in de beste elf van het WK.

Maar Vida heeft ook een kans om gekozen te worden.


+: 8759
-: 0
R: 12990
Level 6
+1

Ik heb het over de snelheid van Sterling, ik heb nergens gezegd dat Sterling het heel goed heeft gedaan. Vind hem maar een overschatte voetballer. En jij kan het niet belangrijk vinden, maar de Engelse clubs die hem volgen zullen daar zeker wel naar kijken. Dit zijn namelijk de spelers waar hij het tegen op moet nemen als ze hem kopen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen