VIDEO: Cristiano Ronaldo schrijft geschiedenis met hattrick tegen Spanje

aportuk
Het was zonder meer de wedstrijd van Ronaldo. Met drie goals redde hij Portugal in het duel met Spanje (3-3). Waarbij de gelijkmaker in de 88ste minuut er eentje was om in te lijsten.

Spanje leek de zege over de streep te trekken, maar dat was buiten Ronaldo gerekend. Met een fantastische vrije trap zorgde hij voor de 3-3.
 
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (2) 


+: 4879
-: 0
R: 7419
Level 5

1. Penalty
2. Keeper blunder
3. Prachtig doelpunt

We kunnen wel stoppen met doen alsof hij het WK heeft gewonnen voor Portugal met deze hattrick.

Blijft nog steeds een geweldige speler hoor, maar deze hattrick is op de prachtige vrije trap niks speciaals.


+: 11
-: 0
R: 89
Level 2

Ronaldo, Ronaldo & Ronaldo!

Wie de beste speler is ter wereld? Natuurlijk Ronaldo.. wat maakt je de beste speler ter wereld?

Je skills? Je talent?

Deze man is compleet. Sommige beweren Messi.. maar wat heeft Messi buiten Barca bereikt.. juist ja spelers omzich heen.. sorry hoor maar als Ronaldo Dybala omzich heen heeft of een Sergio Aguero.. dan is voor mij Portugal favoriet.. Messi heeft alleen talent meer niet.. geen doorzettings vermogen of een sterke karakter.. want na iedere internationaal toernooi wiltie er mee stoppen..

Ipv te willen stoppen moet jij je team op sleeptouw mee kunnen nemen. Net een Ronaldo die geblesseerd uitvalt in een finale maar toch het team blijft coachen.. leeft mee alles.. nee deze Ronaldo kan wedstrijden bepalen.. kan in zijn eentje een team naar een eind toernooi of finale brengen.. kan van een dip zoals dit seizoen tot smaak maker van het jaar worden.. een Ronaldo.. dat kan Messi nooit worden..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen