WK 2034: Australië en Indonesië?


fifa
Er is een kans dat het WK 2034 wordt gehouden in Australië en Indonesië.
Beide landen zijn met elkaar in gesprek om te zien of ze in 2034 gezamenlijk het WK voetbal kunnen organiseren. Bestuurders van beide landen hebben elkaar vorige week ontmoet, melden de voetbalbonden van beide landen. Australië wilde het WK graag in 2022 organiseren, maar gezien Qatar dat nu gaat doen (omkoping en corruptie?), is er wel een kans dat Australië het WK als cadeau krijgt van de FIFA. Thailand zou eerst ook willen meedoen als organisator aan het WK 2034, maar gaf aan er niet klaar voor te zijn. Het WK van 2026 is in de Verenigde Staten, Canada en Mexico. Waar het WK van 2030 is, is nog niet bekend. Spanje/Portugal/Marokko en Argentinië/Paraguay/Uruguay/Chili hebben gezamenlijk interesse.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 5552
-: 0
R: 8748
Level 5

Ik wil niet eens denken aan 2034 amk


+: 105
-: 0
R: 169
Level 3

Mk olmeden bi turkiyede WK gorseydik iyidi yaw

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen