Video van ruzie tussen Neymar en vermeend verkrachtingsslachtoffer


alsse
Er is op internet een video opgedoken van een heftige ruzie tussen Neymar en Najila Trindade. Het meisje beschuldigt de voetballer van verkrachting en heeft aangifte gedaan.

Neymar ontkent
Trindade zou de video zelf in een hotelkamer in Parijs hebben opgenomen met haar telefoon. De dame beweert dat ze in het hotel ook tegen haar wil seks heeft gehad met Neymar. De Braziliaan ontkent in alle toonaarden dat hij zich schuldig zou hebben gemaakt aan verkrachting.

Heftige ruzie in hotelkamer
In bovenstaande video is te zien dat de twee samen op bed liggen, totdat de bom barst. Najila schreeuwt en slaat erop los.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 5376
-: 0
R: 8426
Level 5

that ass though


+: 1224
-: 10
R: 2902
Level 5

Ze gaat vrijwillig op hem liggen in het filmpje en daarna krijgt ze error in haar hoofd en begint ze hem te slaan. Wtf doe je in die kamer als je toch niet wilt neuken (wetende dat hij toch niet met je gaat trouwen omdat je een golddigger bent)? Eigenlijk is Neymar hier het slachtoffer.

para, para, para varligi bir dert yoklugu yara

ik hoop dat karma haar snel straft+: 631
-: 0
R: 2259
Level 5

Gewoon alles altijd filmen en contract opstellen dat het om vrijwillige [****] gaat.


+: 2797
-: 10
R: 8118
Level 5

Vooropgezet plan van een lowlife h.o.

Dom dat een multimiljonair als Neymar zich met dit soort slet-ten gaat afspreken

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen