Prachtig: Kostas Barbarouses eert slachtoffers Christchurch na doelpunt


christchurch
Kostas Barbarouses, in Nieuw-Zeeland geboren voetballer van Melbourne heeft onlangs een doelpunt gescoord. Wat er daarna gebeurde was prachtig: Barbarouses ging op de grond zitten en maakte een gebedsbeweging om zo de slachtoffers van Christchurch te eren. Mooi gebaar.

"Mijn gebeden voor degenen die hun leven en hun familieleden hebben verloren. Het is voor Nieuw-Zeeland de zwartste dag van hun geschiedenis. Het is echt te gek voor woorden. Na het doelpunt wilde ik mijn medeleven tonen aan de slachtoffers en nabestaanden van het Christchurch incident. Ik wilde zo laten zien dat ik het heel erg vond."
 
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Je gaat als moslim toch niet in "christchurch" wonen..


+: 1349
-: 0
R: 1584
Level 5

Lan Ali heb jij de IQ van een pepernoot ofzo? Je reacties slaan op niets, je mening over voetbal gaat 100% tegen je medefanaten (omdat je gewoon achterlijk bent), en nu kom je met zulke commentaar die een 7 jarige zou plaatsen. Ben je op je hoofd gevallen toen je jong was? Of moeten wij als TV leden gewoon ons aanpassen aan je mentale beperking? Is een serieuze vraag.+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Als de moslims die daar wonen t zelfde als mij zouden denken dan was deze incident ook nooit geweest.. De plaatsnaam zou al een indicatie geweest moeten zijn dat ze de moslims daar liever niet hebben..


+: 5
-: 0
R: 5
Nieuw
+2

Lan beyinsiz, de benaming van Istanbul komt uit Islambol; wil dat dan zeggen dat één of andere gek het recht heeft om alle Christenen in een kerk te vermoorden? Moesten ze maar ergens anders gaan wonen omdat ze daar niet mogen zijn door de naam van de stad?


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Istanbul heeft nooit in zijn hele geschiedenis officieel Islambol geheten..

Het werd zo genoemd door een deel van de bevolking en door bepaalde sultans maar daar blijft het bij.. Konstantaniye was de officiele naam destijds..

Heb je weer wat geleerd..


+: 75
-: 0
R: 371
Level 3

Ik hoop dat de wereld kapot gaat, in deze wereld draait alleen maar haat op moslims, terwijl moslims helemaal niks met christenen en athijsten te maken heeft. Wij doen helemaal niks tegen hun en hun maken paar onschuldige moslims dood. Zoals het gaat moslims en christenen gaan niet samen,dat komt omdat wij hun territorium betreden, en hun willen geen moslims bij christelijke landen andersom beginen christenen zelf oorlog te voeren met moslims, ja oke het is hun schuld dat je daar woont de naam zegt het al christcurch is een christelijke stad ja als die moslims daar geen moskee hebben geplaatst dan was deze incident nooit plaatsgeweest, en deze debiel die 49 moslims dood schoot is zelfs in Turkije verbleven en hij wou daar.ook aanslag plegen. Hij zegt toch dat moslims niet bij hun landen mogen komen, waarom komt deze vieze [****] dan toch naar islamitische landen?+: 1105
-: 10
R: 2795
Level 5

groot respect, want andersom zou ik eerlijk gezegd nooit verwachten (een moslim die een kruis zou slaan als gebaar)


+:
-:
R:
Nieuw

Heel mooi dit!,
Wel een beetje nep dat TV.NET geen aandacht besteed aan Utrecht en daar geen topic over dropt!.
:rodekaart:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen