Griekse hooligans steken alles in de fik


griek
De derby tussen Panathinaikos en Olympiakos is na rellen afgebroken.
In de 70ste minuut gingen de Griekse supporters wel heel erg ver en dat was de laatste druppel voor de scheidsrechter. Olympiakos stond op dat moment 1-0 voor. Buiten het stadion was het ook raak, want hooligans raakten buiten slaags met de politie. Die had buiten traangas ingezet en wat vervolgens was ingewaaid in het stadion. Hierop vluchtten veel toeschouwers van de tribunes. Velen gingen het veld op. In de eerste helft lag de wedstrijd ook 10 minuten stil, omdat hooligans van de tribunes waren gekomen en mensen op de bank bij Olympiakos hadden aangevallen.
 
Het gaat slecht met het Grieks voetbal die jaren gebukt gaat onder geweld en hooligans. Vorig seizoen liep zelfs de voorzitter van PAOK met pistool op zak het veld op.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 1105
-: 10
R: 2795
Level 5

In Rusland lossen ze dit probleem goed op. De hooligans spreken bij een afgelegen plek af om te vechten. De buitenstaanders hebben er dan geen last van. Vuran memnun dayak yiyen memnun.

www.youtube.com/.../


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Kijk goed fenerliler t zelfde gaan jullie ook doen nadat GS jullie heeft verslagen in jullie eigen huis..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen