Gestoorde Christen terrorist schiet 49 moslims dood in Nieuw-Zeeland


alafs
Vandaag worden we wakker met het nieuws dat Nieuw-Zeeland het toneel is geworden van een grootschalige aanval op moslims door Christen terroristen. 

Op verschillende plekken drongen zij tijdens het vrijdaggebed moskeeën binnen en openden zij het vuur op biddende moslims. Er zijn in totaal al 49 doden gevallen, één dader is inmiddels aangehouden.
 
De slachtoffers waren dus geen terroristen, moordenaars, ISIS-aanhangers of kindermisbruikers. Het waren gewoon doodnormale mensen die gebruik maakten van hun recht om vrijdagmiddag naar de moskee te gaan. Er is niets, maar dan ook helemaal niets, dat het massaal neerschieten van de mensen kan rechtvaardigen.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 120
-: 10
R: 470
Level 3

KK atheïst

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen