Lichaam geborgen uit vliegtuigwrak Cardiff City-spits Sala


sondakika
Het lichaam dat maandag zichtbaar was op videobeelden van het wrak van het vliegtuig van de vermiste Cardiff City-spits Emiliano Sala is met succes geborgen, althans, dat meldt het Britse onderzoeksteam AAIB woensdagavond.
Het is nog niet duidelijk of het om de 28-jarige Sala of om de 59-jarige piloot David Ibbotson gaat. De families van de twee werden de hele tijd op de hoogte gehouden van de vorderingen. Het lichaam is op een ‘zo waardig mogelijke manier’ uit het wrak gehaald, meldde het reddingsteam. Het geborgen lichaam wordt vervoerd naar het Isle of Portland, waar de lijkschouwer het verder zal onderzoeken. Sala en Ibbotson zaten maandag 21 januari met z’n tweeën in het kleine vliegtuig, dat op weg was van Frankrijk naar Cardiff nadat Sala van FC Nantes voor 20 miljoen euro was overgenomen door Cardiff City.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen