Mayweather best verdienende sporter van 2018, Messi, Ronaldo ......


mayweather
Bokser Floyd Mayweather is de best verdienende sporter van 2018, zo heeft zakenblad Forbes berekend.
De 42-jarige Amerikaan verdiende met zijn boks gevechten 285 miljoen dollar. Op de tweede plaats staat Barcelona-aanvaller Lionel Messi, die in 2018 ruim 111 miljoen dollar verdiende. Dat is net iets meer dan Cristiano Ronaldo, die een aantal jaren terug de Forbes-lijst aanvoerde. Hij verdiende 108 miljoen euro. Op de derde plaats staat Conor McGregor met 99 miljoen dollar, gevolgd door Neymar met 90 miljoen dollar, Lebron James (85,5 miljoen dollar), Roger Federer (77,2 miljoen dollar), Stephen Curry (76,9 miljoen dollar), Matt Ryan (67,3 miljoen dollar), Matthew Stafford (59,5 miljoen dollar).
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen