Ministerie van Sport wil salarisplafond in Chinese competitie

cin
De Chinese voetbalclubs hebben de afgelopen jaren met veel geld gesmeten, maar de Chinese voetbalbond (CFA) wil een einde aan de exorbitante salarissen die de Super League-clubs bieden om grote sterren te contracteren.
Het salarisplafond moet ervoor zorgen dat clubs geen exorbitante salarissen meer gaan geven aan voetballers. De hoogte wordt binnenkort officieel bekendgemaakt. De regelgeving wordt eerst toegepast op voetballers uit China en later voor de buitenlandse sterren. 
 
Carlos Tevez, de ex-aanvaller van Manchester United, City en Juventus verdiende 38 miljoen euro per jaar bij Shanghai Shenhua. 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (3) 


+: 1818
-: 0
R: 2368
Level 5
+1

Straks komen al die sterspelers naar Turkije/Qatar


+: 1771
-: 0
R: 5948
Level 5

Moeten ze ook zsm in Tr, en alle salarissen in TL


+: 3461
-: 0
R: 7203
Level 5

Onze Turken kan je Lira's aansmeren maar buitenlanders niet.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen