Bijna Officieel: 'FIFA wil maximaal acht verhuurde spelers per club'

afop
FIFA-baas Gianni Infantino gaat het transfersysteem hervormen. Volgens de Duitse krant Bild wil de wereldvoetbalbond een nieuw transfersysteem invoeren over het aantal verhuurde spelers.
Clubs mogen volgens het plan maximaal acht spelers verhuren.
 
De FIFA wil zo voorkomen dat clubs als Chelsea, Manchester City en Juventus enorme selecties hebben en goede voetballers weghalen bij andere clubs. Chelsea dit seizoen 40 spelers uitgeleend.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (3) 


+: 242
-: 0
R: 987
Level 4

Uitstekende beslissing van FIFA, zo maak je de champions league ook nog moeilijker voor de grote topclubs! minder inkomsten voor hun waardoor ware echt talenten naar boven komen. Hopelijk blijft het niet hierbij en pakken ze het nog harder aan. 40!? spelers uitlenen? damnn dit kan echt niet man


+: 16
-: 0
R: 65
Level 2

8 spelers vind ik eigenlijk nog steeds teveel.

Ze zouden er maximaal 4 van moeten maken.

Je zou namelijk spelers alleen moeten uitlenen als ze net niet kunnen meedoen.

Dan krijgen spelers meer de kans naar een andere club te gaan om daar te kunnen spelen.

En clubs zullen dan voorzichtiger zijn met aankopen.


+: 842
-: 10
R: 2293
Level 5

dan gaan de grote clubs andere manieren bedenken om deze regel te omzeilen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen