Neymar start trainingen Brazilië

aabc
De Braziliaan raakte in februari geblesseerd en trainde vandaag voor het eerst sinds maanden weer mee met de Seleçao. 

Op 3 maart liet Neymar zich opereren aan zijn rechtervoet, die hij in een wedstrijd tegen Olympique Marseille blesseerde. Daarna revalideerde de PSG-aanvaller in zijn geboorteland. Vervolgens meldde Neymar zich begin deze maand weer in Parijs voor het laatste deel van zijn revalidatietraject.
 
Over drie weken begint het WK in Rusland waar de aanvaller ook zijn opwachting maakt. Brazilië speelt op het WK in Rusland in groep E tegen Zwitserland, Costa Rica en Servië. In de aanloop naar de wereldtitelstrijd oefent de Zuid-Amerikaanse kanshebber nog tegen Kroatië en Oostenrijk.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (1) 


+: 589
-: 0
R: 1198
Level 5

Brazilië wint het WK en Neymar wordt de topscore van het toernooi.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen