Live meepraten over de Koude Oorlog tussen Rusland en VS

poetintrump
Poetins Rusland neemt het waarschijnlijk de komende dagen in de Champions League voor landen op tegen de Verenigde Staten van Trump. De aftrap van deze topper kan elk moment plaatsvinden. 
Trump: 'Rusland, bereid je voor, de raketten komen eraan!'
President Trump heeft Rusland via Twitter laten weten dat de Amerikaanse raketten eraan komen. "Rusland zegt dat alle raketten op Syrië worden neergehaald. Bereid je maar voor, Rusland, ze komen eraan: fijn, nieuw en slim."
 
Russische ambassadeur: ‘Elke Amerikaanse raket wordt neergehaald’
De spanning rondom Syrië loopt steeds verder op. De Russische ambassadeur in Libanon heeft bij tv-station Al Manar laten weten dat elke Amerikaanse raket die richting Syrië gaat wordt neergehaald. Hij zei daarbij dat hij zich baseerde op een verklaring van de Russische president Poetin en de stafchef van het Russische leger.
 
Wie gaat er winnen?
Artikel delen met vrienden:
Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen