Live meepraten in de Turkse beker finale: Galatasaray - Akhisarspor 19:45 uur


trcup
Galatasaray neemt het woensdag in de Turkse beker finale op tegen Akhisarspor.
De wedstrijd wordt gespeeld in het Yeni 4 Eylül stadion van Sivasspor en zal live worden uitgezonden door ATV. Scheidsrechter Suat Arslanboğa zal het duel fluiten. Dit wordt de 57e Turkse beker finale. De Turkse beker is met 166 clubs op 29 augustus 2018 begonnen. 
Datum: 15-05-2019
Tijd: 19:45 uur
Type: Turkse beker
LIVE/LIVESTREAM: ATV
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 2525
-: 10
R: 7694
Level 5

Zonder serieuze tegenstander maar ook met oplichting de finale bereikt.

Zelfs tegen een klein clubje als Hatayspor had Gs de scheids nodig die Luyindama geen rood geeft terwijl een doorgebroken speler neerhaalt bij 0-0. Sterker nog, hij floot niet eens omdat hij wist dat hij dan rood moest geven.


En dan in de finale tegen het gedegradeerde Akhisar de nummer laatst van Turkije..


Niemand zal naar deze finale kijken


+: 5262
-: 0
R: 4360
Level 5

Ondanks de Süper Lig finale in dezelfde week, serieus nemen en alle basisspelers opstellen. Linnes mag wel weer één van de backs laten rusten.

Valt verder niet veel te zeggen, we spelen tegen een gedegradeerde Akhisar. Dit moet de eerste beker van het seizoen worden. nr1:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen