Tien man Galatasaray speelt gelijk tegen Yeni Malatyaspor


luyindama
Galatasaray heeft de eerste wedstrijd van de halve finale van de Turkse beker gelijkgespeeld tegen Yeni Malatyaspor. Het werd 0-0 in het Türk Telekom Park. Luyindama kreeg in de 71e minuut een rode kaart en liet zijn ploeg met tien man achter. De return wordt donderdag 25 april gespeeld in Malatya.
 
Eindstand:
Galatasaray 0-0 Yeni Malatyaspor

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Emre Taşdemir, Ndiaye, Fernando (Dk. 63 Emre Akbaba), Feghouli, Belhanda, Onyekuru (Dk. 83 Sinan Gümüş), Diagne (Dk. 78 Ahmet Çalık)
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim
 
EVKUR YENİ MALATYASPOR: Farnolle, Chebake, Mina, Mustafa Akbaş, Bülent Cevahir, Murat Yıldırım, Donald, Aleksic, Guilherme (Dk. 79 Ahmet Ildiz), Adem Büyük (Dk. 88 Bifouma), Ömer Şişmanoğlu (Dk. 57 Kamara)
TENİK DİREKTÖR: Erol Bulut
 
KIRMIZI KART: Dk. 71 Luyindama (Galatasaray)
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 5191
-: 0
R: 4310
Level 5

Dat wordt een paar weken Ahmet Calik kijken. Eerst dacht ik dat Donk die positie wel over zou kunnen nemen, maar Fernando is blijkbaar gestopt met voetbal dus we hebben hem op het middenveld nodig.

En als we de beker niet kunnen winnen terwijl er amper serieuze tegenstanders zijn kunnen we beter niet meer meedoen.


+: 487
-: 90
R: 980
Level 4
H09

ISTIFA REZIL TERIM [****] GITTTTT+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Dit soort wedstrijden zitten er nou eenmaal bij. Na een paar weken niet samen te hebben gespeeld en getraind zie je dat het allemaal wat minder loopt. Fernando die net terug is van een langdurige blesure etc. Gelukkig hebben we deze wedstrijd gehad om elkaar weer te vinden en te doen..

Wij zijn GS en wij hebben de allerbeste Turkse trainer en wij gaan dit seizoen weer kampioen worden ! De beker is ook van ons in de uitwedstrijd pakken we ze zoiezo


+: 2492
-: 10
R: 7631
Level 5

Gs was dramatisch slecht.. Die Diagne man man man is er nog iemand die beweert dat hij geen flop aankoop is? Het publiek is hem in ieder geval al beu want hij werd uitgefloten. Voor hem en die tikkende tijdbom Luyindrama heeft Gs gewoon meer dan 20 mil neergeteld..

Die gasten zijn gewoon niveau Kasimpasa..
Als Gs deze beker niet wint terwijl er amper tegenstand is en ook geen kampioen wordt gaan de liseliler zich pas echt roeren..

Kruidvat

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen