“De spelers van Galatasaray moeten elke seconde serieus blijven”


fatihterim1
Fatih Terim, de trainer van Galatasaray heeft na de Turkse bekerwedstrijd tegen Hatayspor de onderstaande uitspraken gedaan.
“De spelers van Galatasaray moeten elke seconde serieus blijven. Vandaag is er iets opmerkelijks gebeurd. Het is bijna niet te geloven. Ik ben blij dat wij de volgende ronde hebben kunnen bereiken. Ook feliciteer ik hierbij Hatayspor, ze spelen heel erg goed. Ik heb dit ook tegen hun trainer gezegd. Ze hebben een mooi stadion en een goed veld nodig om zich verder te kunnen ontwikkelen.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 25
-: 0
R: 67
Level 2

Dit is volledig gericht naar Sinan Gumus, daarom wilde hij hem ook eigelijk wisselen. Donk heeft ook wel zijn momenten. Voor de rest komen de spelers gewoon veelste veel tekort. Slecht beleid wordt er gevoerd bij Galatasaray, al de afgelopen paar jaar.


+: 2
-: 0
R: 9
Nieuw

harrykewell ik dacht ik reageer ff op de reactie dat je geschreven heb,
besef je wel dat gala in 1 jaar veel vooruitgang geboekt heeft? we zijn nog steeds in de race voor 2 bekers, wie weet 3 als we de Turkse beker pakken!

al de troep spelers die verkocht zijn en versterking gehaald is.
salaris plafond dat zwaar gehalveerd is.
slecht beleid sorry maar dat is zeker niet meer van sprake .+: 129
-: 0
R: 697
Level 4
+1

Je ziet dat GS niet veel voorstelt zonder de buitenlandse spelers


+: 2305
-: 10
R: 7057
Level 5

Maar Istiklal marsi wordt tenminste wel gezongen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen