Opvallend moment bij Hatayspor vs Galatasaray: Turkse VAR keurt doelpunt goed


avar
Hatayspor zet met Karadeniz Galatasaray op 4-2, maar de manier waarop zorgt voor vraagtekens.
Hatayspor maakt bij de afbeelding hieronder de 4-2. De VAR keurt de goal goed. 
 avar
Artikel delen met vrienden:


Reacties (14) 


+: 51
-: 0
R: 136
Level 3

Zwaar achter lijn grootste fout komt door de keeper hoor bide 1 gratis penalty verdiler. maar dan nog GS moet veel beter spelen. wat speelt sinan,mugdat en omer slecht.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5
+3

Nu tupcu zich heeft ingekocht in Iddaa gaan we meer van dit soort spektakel stukken zien kan ik jullie nu al vertellen..+: 4822
-: 0
R: 3959
Level 5
+3

Eerste goal van ons heb je hands, tweede penalty niks aan de hand en dit als kers op de taart. Goal van Onyekuru krijgen we niet eens de beelden te zien voor buitenspel. Zware onvoldoende voor de arbitrage.


+: 878
-: 0
R: 1874
Level 5

En dan nog beweren dat GS geholpen wordt door de arbitrage.. het tegendeel is waar..


+: 51
-: 0
R: 81
Level 2

Ze hebben erge haat op galatasaray


+: 2305
-: 10
R: 7057
Level 5
+4

Pfff 4-2 verliezen van Hatay en dan de arbitrage als excuus gebruiken

Zonder die arbitrage hadden jullie de heenwedstrijd niet eens gewonnen, want Luyindrama moest al snel rood krijgen maar de scheids deed of zn neus bloedde..+: 1413
-: 0
R: 2089
Level 5
+4

De Turken hebben echt een cursus nodig hoe ze de VAR moeten gebruiken, degisen bir sey yok amk. Dit is gewoon beschamend. Het bestuur van Galatasaray moet hier sowieso bezwaar tegen gaan maken net als Ali Koc, niet gaan zwijgen omdat je in de halve finale staat.

Ali Koc heeft een persconferentie gehouden waarin hij met advies kwam hoe bepaalde problemen binnen het Turkse voetbal opgelost kunnen worden. De media geeft er geen gehoor aan, de TFF ook niet, dit is het Turkse voetbal jongens, ze wensen het corrupte kk zooitje intact te houden.

Het is niet gericht aan 1 club, we lijden er allemaal onder.


+: 5076
-: 0
R: 6091
Level 5

Slechte wedstrijd maar alsnog zijn we door. Die kupa gaan we binnen halen.


+: 3767
-: 0
R: 3248
Level 5
+1

Terechte beslissing, want de bal was niet 100% over de lijn en dat was tijdens de wedstrijd heel makkelijk te zien op de beelden van een camera in de buurt van de cornervlag. Ik schrik echt van het aantal mensen dat voetbal kijkt maar de voetbalregels niet eens kent.


+: 4822
-: 0
R: 3959
Level 5
+1

Ja man kunnen ze een horrorfilm over maken. Dat de meest bekeken sport ter wereld kijkers heeft die niet elke regel kennen. SCARY!!!

En trouwens de discussie gaat juist over of die bal nou niet 100% over de lijn is geweest. Op deze foto lijkt dat zo.+: 9278
-: 0
R: 13902
Level 6
+1

De bal is hier in de lucht, daarom is het niet juist om op basis van foto's een oordeel te vellen. De VAR kan een rechte lijn trekken over de bal en het leek er ook op dat de bal binnen was.

Maar voor mij was de wedstrijd al voorbij toen hij de 0-1 goedkeurde. De bal komt duidelijk op de bovenarm van Emre, het is onmogelijk dat de scheids dat niet heeft gezien op de beelden. En vervolgens geeft die, zoals jij al zegt, een hele goedkope strafschop aan Hatay als goedmaker.


+: 4822
-: 0
R: 3959
Level 5
+2

Ja uh, daarom zeg ik ook dat het zo lijkt. Dat die in de lucht is betekent niet dat ie niet over kan zijn. (EDIT: Zie net dat je ook niet zegt dat hij binnen is, sorry). Ik weet het niet. Het lijkt me uit, er was nog een betere foto waaruit dat bleek.

De wedstrijd zat vol met arbitrale blunders, of het nou voor of tegen ons is boeit niet, we zijn toch al door. Als de scheids maar wat aanzien verliest, die wil ik niet terug zien. Dat geldt dubbel voor de VAR scheids.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Mensen kunnen zogenaamd niet zien of dit uit is ja of de nee... :facpal:


+: 129
-: 0
R: 697
Level 4

Eerlijk is eerlijk, de bal lijkt over de streep of ik moet naar specsavers

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen