Hatayspor buigt 0-2 achterstand om in 4-2 winst, maar Galatasaray bekert verder


agok
Hatayspor heeft woensdag een imponerende 4-2 zege geboekt op Galatasaray in de kwartfinale van de Turkse beker.

De gasten kwamen in Hatay binnen 53 minuten op een 0-2 voorsprong. 
 
'Op z'n Hatays' won Hatayspor tóch nog, met 4-2. Mirkan Aydin en Gokhan Karadeniz waren verantwoordelijk voor  doelpunten. Het leek in Hatay helemaal mis te gaan voor Hatayspor. Na 53 minuten stond het namelijk 0-2 voor Galatasaray. Mugdat Celik en Onyekuru brachten de uitploeg verrassend op voorsprong. 
 
Hatayspor gaf zich uiteraard niet gewonnen. De Turkse club kwam in de tweede helft binnen 26 minuten op 4-2. De zege was niet genoeg voor Hatayspor, want Galatasaray won het eerste duel met 2-0 in Istanbul. Hierdoor bekert Galatasaray verder in de Turkse beker en staat de Turkse topclub in de halve finale.
 
Scoreverloop:
21' Hatayspor 0-1 Galatasaray
53' Hatayspor 0-2 Galatasaray
59' Hatayspor 1-2 Galatasaray
71' Hatayspor 2-2 Galatasaray
79' Hatayspor 3-2 Galatasaray
86' Hatayspor 4-2 Galatasaray
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (10) 


+: 4822
-: 0
R: 3960
Level 5
+2

Schandalige arbitrage vandaag. Bij ons eerste doelpunt was er gewoon hands van Emre Tasdemir. Tweede penalty van Hatay is er niks aan de hand, zelfs de spelers klaagden niet. Laatste doelpunt is nog het ergste, de bal was heel erg duidelijk buiten geweest. Op het eind scoorde Onyekuru nog, wat niet buitenspel leek, maar er werd wel voor gefloten en we krijgen de beelden niet eens te zien.

Maar goed, we zijn door en de arbitrage krijgt toch cijfers als het goed is. Over de wedstrijd... Semih en Ahmet zijn duidelijk niet eens goed genoeg als wissel. Maar Semih verdient in een halfjaar wel meer dan heel Hatayspor. Bij blessures/schor singen moet Donk maar CV spelen en we moeten in de zomer dringend goeie wissels halen.

Verder viel alleen Emre Tasdemir echt op met 2 assists, en Emre Akbaba die weer laat zien dat hij altijd kan scoren. Ook 90 minuten gespeeld. Tasdemir kan misschien basis beginnen tegen Erzurum, die kwaliteiten heeft hij zeker. Waarschijnlijk moet Nagatomo toch rechts spelen.

En we werden uitgelachen omdat we de transferperiode met Emre en "Malcao len mq" begonnen. Wie het laatst lacht, lacht het best. Zouden vooral de thinerciler goed moeten weten ondertussen.


+: 2305
-: 10
R: 7057
Level 5
+2

Zit jij nog op de basisschool dat jij zelfs deze wedstrijd hebt gekeken

Isin gücün yok galiba

Tot nu toe heb ik die Malcao alleen tegen matige clubs gezien

Tegen Benfica maakte hij een catastrofale fout waardoor jullie verloren en tegen Trabzon veroorzaakte hij een penalty die heel Turkije zag behalve jullie homie Öztürk.

Dus ik weet niet waarom je zo blij doet.. ga liever werk zoeken, zoeken ze niemand bij DeliFrance?+: 25
-: 0
R: 67
Level 2
+2

Marcao is 1 van de beste verdedigers van Turkije, speelde gewoon goede wedstrijden tegen Benfica. Middenveld is een gatenkaas, ja dan is het voor een verdediger ook gewoon moeilijker.

Ik begrijp niet eens waarom ik jou dit moet uitleggen. Voetbalverstand 0,0


+: 25
-: 0
R: 67
Level 2

Prima eerste helft van Galatasaray ondank het waardeloosheid van Emre Akbaba, die ik pas in minuut 30 heb gehoord, Sinan Gumus die de gehele wedstrijd geen zin heeft om te bewegen en een Semih Kaya die zwaar naar beneden is gegaan qua niveau. Over Mugdat wil ik niet teveel kwijt, we weten dat hij ver onder het Niveau is wat Cimbom nastreeft, maar in de eerste helft was hij tenminste actief bezig met het spel van Gala en deelde een paar mooie passjes uit.

En dan de tweede helft, het begint allemaal bij Fatih Terim die een hele slechte wisselbeleid heeft, Tasdemir speelde een heerlijke eerste helft, heeft een beuk ontvangen, maar kon als het goed is eigelijk gewoon doorgaan, maar haalt hem eruit voor derde klasse speler, Omer Bayram.

Sinan gumus die de gehele wedstrijd als een natte krant speelt weiger je te wisselen, omdat hij zich anders weer als een klein meisje gaat gedragen en gaat huilen. Aan zulke spelers heb je toch he-le-maal niks aan? Emre Akbaba die na zijn blessure in alle 3 de wedstrijden totaal niet betrokken is bij het spel, laat je ook gewoon staan. En het gekste van allemaal komt nu, tegen Hatayspor haal je Yunus Akgun eruit, die de eerste helft ook prima heeft gespeeld, voor Gokay Guney, een verdediger. Je speelt dus met 5 verdedigers tegen Hatayspor. over Lafheid gesproken. 4 van de 5 verdedigers zijn overigens niet eens het niveau van Galatasaray, alhoewel Gokay nog een jonkie is.

Over de goals: Emre tasdemir leek alsof hij de bal met zijn arm controlleerde, maar als dat het geval was zou de bal niet 2 meter te lucht in gaan na contact. Bal moest dus tegen een hard gedeelte van een lichaam aankomen, schouderspier dus, maar alsnog een moeilijk beslissing, ik denk geen strafschop.

Semih Kaya maakte absoluut geen overtreding. ABSOLUUT!

en de meest besproken onderwerp, jongens aub, als je camera die gericht staat op de zijlijn aantoont dat de bal niet geheel over de lijn is gegaan, waarom moet je dan nog andere cameraviews erbij halen? Dat is toch niet meer relevant? De fooking zijlijn camera laat overduidelijk zien dat de bal nog met 2 a 3 mm op de lijn stond. moment van balcontact stuiterde de bal waardoor het lijkt dat het over de lijn was gegaan, als je kijkt via de andere camera. Hebben jullie nog nooit gehoord over Isaac Newton? Jezus zeg wat een niveau, en al die gasten op social media dat de bal erover was gegaan.. ik schaam me wel hoor.

Verlies volledig te danken aan Fatih Terim, zoals het spel van de afgelopen weken, Gala fans moeten gewoon niet bang zijn en hun Fatih Terim bril en pyjamas weggooien en het spel goed analyseren.


+: 4872
-: 0
R: 9217
Level 5

Vriend als je met 4-2 van Hatay verliest valt er weinig te lachen. Een blamage dat is het.


+: 2305
-: 10
R: 7057
Level 5
+3

Karma

Gslilar die zaten te lachen dat Fener van 3-0 naar 3-3 terugkwam tegen ons krijgen nu tegen Hatay na 2-0 voor 4 goals om de oren.

Het is dat in de heenwedstrijd de scheids Luyindrama geen rood gaf en Gs in de 93e min nog 2-0 maakte anders was de schande compleet.

Imparator len a m k+: 102
-: 0
R: 433
Level 3
+1

Hahaha tabiki imperator Amk Cunku wij bekeren gewoon verder en we speelde met reserve team Sen git kendin takima bak , in eige huis 3-0 weg geven en uiteindelijk gelijk spelen is veel erger dus houd je lekker bezig met je clubje bide avrupanin krali diyorsunuz laat me niet lachen hahahahahahhaha hahahahahahahjh ahahahha


+: 4872
-: 0
R: 9217
Level 5

Ach we weten allemaal dat GS door de scheids wordt geholpen. Dat is al jaren zo. Wij hebben alleen maar öztürks op het veld lopen.


+: 129
-: 0
R: 697
Level 4

Helal olsun Hatayspor!! Als Hataylı ben ik blij met de overwinning

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen