Galatasaray wint bekerduel tegen Boluspor met 1-0


asurto
Galatasaray heeft het gestaakte bekerduel tegen Boluspor met 1-0 gewonnen. De enige goal viel in de 44 minuut, via een strafschop van Selcuk Inan. 

In de tweede helft kreeg Boluspor-spelers wel de nodige kansen, maar slaagde ze er niet in de gelijkmaker te maken.
 
In de slotfase van de wedstrijd maakte Mugdat Celik nog de 0-2, maar het doelpunt werd afgekeurd via VAR systeem wegens een buitenspel. Return wordt donderdag 24 januari gespeeld in Istanbul.
 
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 1989
-: 0
R: 6659
Level 5

Het moest 4-1 zijn voor Boluspor die veel kansen hebben verprutst.

Vond die jonge keeper van Gs wel goed

Penalty voor Gs was een lachertje


+: 7371
-: 10
R: 13460
Level 6

Gs had ook genoeg kansen gemist..+: 4017
-: 0
R: 3489
Level 5

Ik bedoel we waren best matig, maar Boluspor was met name in de tweede helft echt een goed voetballende ploeg. Alleen de afronding kwam nooit, ik maakte me geen seconde zorgen over tegengoals. Ook deels door Ismail Cipe in het doel. Kijk maar uit Muslera.

Moet wel zeggen dat ik teleurgesteld ben in Yunus. Beetje zelfde als men Sinan destijds, we weten wat hij kan maar hij laat het niet zien. Het is alsof hij is verteld geen dribbels uit te proberen ofzo.


+: 7371
-: 10
R: 13460
Level 6

Ik zag hem wel paar x heerlijk dribbelen. Koos wel vaak om safe te spelen.


+:
-:
R:
Nieuw

Als dat een penal was dan was die van fener gister direct een doelpunt.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen