Fenerbahçe vergeet weer te scoren en verliest bekerduel van Umraniyespor


akuna
Fenerbahce heeft met tien man tegen een nederlaag aangelopen in Umraniye. De ploeg verloor op bezoek bij Umraniyespor met 1-0. Yasir Subasi scoorde namens de thuisploeg

De “Gele Kanaries” deden zichzelf tekort. In het eerste helft was de ploeg van trainer Ersun Yanal de bovenliggende partij tegen Umraniyespor. Grote kansen waren er voor Fenerbahce met Slimani, Valbuena en Dirar. Maar de beide ploegen gingen de rust in met 0-0 stand. Vlak na rust moest Elmas het veld verlaten met een rode kaart wegens een smerige overtreding op zijn tegenstander.
 
Yasir Subasi maakte in de 82e minuut het enige doelpunt. De aanvaller schoot via de voet van Martin Skrtel binnen. Return volgende week donderdag in Istanbul.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen