Magere overwinning van Fenerbahçe op Giresunspor in Turkse beker


aslim
Fenerbahçe heeft donderdag in de Turkse beker gewonnen van Giresunspor.
Het werd 1-0 in het Ülker Park stadion. De winnende treffer kwam van Slimani. Erwin Koeman heeft 7 verschillende spelers laten spelen vergeleken met de afgelopen wedstrijd. Berke Özer, Şener Özbayraklı, İsmail Köybaşı, Michael Frey, Diego Reyes, Yassine Benzia en Yiğithan Güveli begonnen dit keer in de basis bij de Turkse topclub. Mehmet Ekici speelde een goede wedstrijd en wist veel doelkansen te creëren. Toch was het Slimani die in de 80e minuut de winnende treffer wist te maken. Hij scoorde na 7 wedstrijden weer eens een doelpunt.
 
De return wordt gespeeld op 18, 19 of 20 december 2018 in Giresun.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 1989
-: 0
R: 6659
Level 5

Giresunspor staat onderaan in de 1.lig en was gewoon 90 min beter..

Het laatste kwartier ging Fener zelfs de bus parkeren om de 1-0 voorsprong te verdedigen

Beschamend


+: 1403
-: 0
R: 2080
Level 5

BJK heeft ook angstig gespeeld tijdens de derby hoor, jullie Senol is ook de weg kwijt, het had makkelijk 4-0 kunnen eindigen.+: 17
-: 0
R: 89
Level 2

de clubs spelen al zoveel wedstrijden. Waarom nog heen en terug. Liever 1 match tot de halve finales ofzo. dan vanaf halve finale heen en terug.


+: 3
-: 0
R: 15
Nieuw

Een Lig 1 topper tegen een degradatie kandidaat uit de superlig, Fenerin yeri belli.. :-*

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen