Galatasaray wint en boekt goede uitgangspositie voor return tegen Keçiörengücü


atyy
Galatasaray heeft met jonge spelers voor een verrassing gezorgd door een overwinning te boeken op Keçiörengücü. Daardoor heeft de ploeg van Fatih Terim zich een goede uitgangspositie verschaft voor de return in de Turkse beker.

Bij Galasaray was er een basisplaats ingeruimd voor veel jonge spelers zoals Atalay. Galatasaray begon uitstekend aan het duel en kwam al in de 33e minuut op voorsprong via een treffer van Atalay:0-1. De Turkse topc  was in de eerste en tweede helft heer en meester op het veld.
 
In de tweede helft besloot Keçiörengücü van speelwijze te veranderen en ging het loeren op een tegenaanval. Daardoor maakte het Galatasaray sterker in de wedstrijd. Al snel kwam de 0-2 via Martin Linnes in de 51e minuut. Enkele minuten maakte Ziya de 1-2 voor de thuisclub. Galatasaray spelers kregen de beste kansen tijdens het duel en de wedstrijd eindigde in een 2-1 overwinning voor Galatasaray.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 4158
-: 0
R: 3590
Level 5
+1

Atalay of Celil moet beginnen tegen Rize. We hebben alleen Selcuk over als echte middenvelder. Liefst zie ik Atalay, heel doelgericht en we scoren niet meer zo gemakkelijk.

Rodrigues heeft misschien geen straf meer, maar hij moet op de bank blijven als hij zo blijft spelen.

Linnes > Mariano every day.


+: 1200
-: 0
R: 1491
Level 5
38

Leuke reactie, jammer van je lelijke Besiktas badge.

Atalay was goed bezig, zou het niet minder doen dan een Selcuk.

Rodrigues heeft zijn vorm zwaar verloren.+: 4158
-: 0
R: 3590
Level 5
+3

Nu kunnen mensen tenminste een reactie zien met dit logo zonder t!ner.


+: 934
-: 0
R: 1080
Level 5

Rodriques heef idd zijn vorm al verloren.. na de thuis wedstrijd tegen Lokomotiv.. in de winterstop moeten we hem zsm verkopen! en daarvoor Mbaye Diagne en Trezequet halen.. ze mogen Eren gratis erbij hebben.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen