'Turken hebben een bepaalde trots Johan Derksen'


akokze
Feyenoord-middenvelder Orkun Kökçü gaat binnenkort uitkomen voor Turkije. Dat bevestigde hij al eerder voor de camera van Voetbal International.

“De trots voor mijn vaderland is er altijd geweest, dat heb ik altijd gehad. Ik heb veel familie in Turkije, Turken hebben een bepaalde trots. Ik ook,” aldus Orkun Kökçü.

Van een onderhoud met de KNVB is het niet gekomen. "Nee, er zou een gesprek plaatsvinden, toen ik nog bij Oranje O19 speelde. Het is er niet van gekomen,” aldus Orkun Kökçü.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 4932
-: 0
R: 9367
Level 5

Wij Turken hebben een trots en een eer. Die mensen zoals derkens niet kennen.


+: 35
-: 0
R: 158
Level 3

ik ben zelf een SURYANI HRISTIYANI en ben meer TURKS dan de meeste turken !!! woonde jaren en jaren in TR en nu sinds jaartje of 10 in NL
en heb ook veel TROTS dus ik zeg goedzo kokcu
sen nediyon johan lannnnn :tr: :tr: :tr: :tr: :tr:+: 1908
-: 0
R: 4496
Level 5

Het maakt niet uit of je christelijk, joods of moslims bent. Het gaat om afkomst.


+: 23
-: 0
R: 94
Level 2

:tr: :tr: :tr: :tr: altijd nr1:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen