VIDEO: Racistische IJslander stopt bijna afwasborstel in de mond van Emre Belözoğlu


afeg
Turkije speelt dinsdagavond uit bij IJsland een EK-kwalificatieduel. De Turkse selectie moest bij aankomst op het vliegveld uren wachten bij de douane, waar ze vervolgens , volgens het land, 'racistisch en respectloos' werden verwelkomd.

Op beelden is te zien dat Emre Belözoğlu, middenvelder van Istanbul Başakşehir, door een interviewer werd ondervraagd met een afwasborstel, die hij gebruikte als microfoon.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (12) 


+: 3201
-: 0
R: 5061
Level 5
+1

Volgensmij weten de IJslanders niet dat ze nog naar ons moeten. Ik raad de TFF aan om die wedstrijd ook in Konya te spelen.

Of misschien moeten we weer even langsgaan nl.wikipedia.org/.../...


+: 4970
-: 0
R: 4116
Level 5
+3

It's just a prank bro. Wat heeft dit met zijn afkomst te maken? Dat een heel land over één idioot flipt, geen woorden voor.+: 3201
-: 0
R: 5061
Level 5
+2

Een prank? Het had een prank kunnen zijn met een haarborstel of weet ik veel wat. Met deze actie suggereert deze idioot iets heel anders. Willens en wetens komt hij met een vieze afwasborstel naar het vliegveld om daar zijn ''prank'' te doen. Size bos bosuna Fransiz tohumu demiyoruz


+: 4970
-: 0
R: 4116
Level 5
+2

Siz kim? Dit is een persoonlijke mening. Waarom zo veel moeite met het onderscheiden van individu en groep?

Als straks iemand een IJslander neersteekt en iedereen slecht gaat praten over Turkije gaan jullie exact dezelfde argumentatie gebruiken. Dus wees geen hypocriet.


+: 5233
-: 0
R: 8134
Level 5
+3

De reden waarom we niet zijn toegelaten is ook gewoon heel logisch. Dit slaat inderdaad echt nergens op, laat ook weer zien hoe emotioneel wij als Turken zijn. Je moet hier gewoon beter spelen en lekker winnen net zoals tegen Frankrijk. Je loopt dan naar je supporters toe, üclü cektirip cikip gidersin stadlarindan.


+: 9312
-: 0
R: 14021
Level 6

Dit vind ik niet zo erg, het was gewoon een idioot die grappig probeerde te doen. Gelukkig zag Emre het niet, anders zou het die borstel ergens anders belanden. Maar dat ze de ploeg 3 uur laten wachten, dat is niet normaal. Dit zijn geen terroristen, het zijn profvoetballers die een paar dagen geleden de wereldkampioen hebben verslagen. Blijkbaar hebben de Ijslanders dat ook gezien en beroepen ze zich nu op zulke zielige taferelen.+: 4970
-: 0
R: 4116
Level 5
+1

Het is wel normaal omdat ze met een privé-vliegtuig ongecontroleerd vertrokken uit Konya. Je moet normaal gesproken beide vliegvelden gecheckt worden. Voetballers zijn geen politieke diplomaten met immuniteit. En de IJslandse federatie heeft geen banden met het vliegveld.

Het duurt gewoon lang als je 20-30 man moet controleren. Overigens overdreef Burak blijkbaar en was het eerder net iets langer dan een uurtje toen hij die video postte.

Ze maken gewoon uit het niets vijanden. Bespottelijk.


+: 10
-: 0
R: 49
Level 1

Respect Vattier, jij hebt een realitische en nuchtere brein.


+: 673
-: 0
R: 1979
Level 5

Bunlar Turkiyeye daha gelecek no problem biz 6saat tutariz bomba atariz davul zurna oynariz no problem


+: 56
-: 0
R: 288
Level 3

Vattier, tuurlijk is het dat je geen land mag beoordelen door 1 debiel. Maar door deze debiel gaan er problemen komen in Turkije. We weten allemaal wel hoe turken zijn. Als turken worden aangepakt pakken we ze 10x harder aan. Zoals je zegt 'het is maar een prank', het veroorzaakt grote problemen.+: 11259
-: 0
R: 11383
Level 5

Als we tegen Frankrijk met 4-0 hadden verloren en tegen die andere 2 teams gelijk hadden gespeeld zou men hier niet eens op reageren of ze zouden het zelfs fantastisch vinden wat die jonge heeft gedaan.


+: 71
-: 0
R: 330
Level 3

Wij Turken zijn gewoon grootste losers op aarde dat is gewoon feit.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen