Yilmaz: "Ze namen de koffers van alle voetballers en doorzochten alles overdreven"


ayyj
Burak Yilmaz was woedend op de IJslandse douanepolitie. Volgens de sterspeler van Besiktas werden ze uren lang geweigerd om IJsland binnen te komen en werden alles spelers grondig onderzocht.

Dat was een trap tegen het verkeerde been van aanvoerder Burak Yilmaz. 

"Wat hier is gebeurd, getuigt van bijzonder weinig respect. We vlogen 6,5 uur en stonden vervolgens 3 uur te wachten voor de paspoortcontrole. Ze namen de koffers en tassen van iedereen in en doorzochten alles overdreven grondig. Zelfs de toilettasjes. Ze zochten en zochten, en zochten nog een keer. Dit sloeg alles."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 3201
-: 0
R: 5061
Level 5

Zelfde terug doen en zelfs erger, hou ze maar 5 uur tegen en continu vragen wat ze hier komen doen. :P


+: 4970
-: 0
R: 4116
Level 5
+3

Blijkbaar zijn jullie met een privé-vliegtuig vertrokken naar een privé-vliegveld , zonder gecontroleerd te worden bij de luchthaven waar jullie vertrokken zijn. En laatste keer dat ik checkte waren voetballers geen diplomaten met speciale rechten.

Dan volgt er een lange procedure inderdaad, aangezien een heel voetbalefltal gecheckt moet worden. Stelletje heethoofden zetten zichzelf weer voorschut. Gewoon dom van de TFF.+: 117
-: 0
R: 505
Level 4

Dan nog is 3 uur overdreven , ze zijn geen diplomaten maar IJsland weet dat ze komen zijn geen onbekende gaste dan hoeft zo’n onderzoek geen 3 uur te duren, dan bereid je voor om heel de selectie te controleren, dan gebeurt zelfs op Schiphol laat staan als het om een nationaal elftal gaat.
Daarnaast hebben ze geloof ik x-ray apparatuur waardoor het onnodig is om op die manier onderzoek te verrichten dit is gewoon gedaan om te pesten, maar ze hebben hierdoor de Turkse elftal meer gemotiveerd en daarnaast zal er een verassing in Turkije voor ze te wachten staan


+: 4970
-: 0
R: 4116
Level 5
+1

Hoe je er ook over denkt, het is uiteindelijk je eigen keuze of je hier ophef over maakt. Persoonlijk vind ik het een giftig gedachtepatroon wat ze laten zien. Als het mij overkwam zou ik het niet prettig vinden, maar uiteindelijk zou ik accepteren dat het leven vol zit met tegenvallers en zodoende conflict vermijden.

En die voetballers moeten niet doen alsof ze heilig zijn. Zoals ik zei, het is geen hooggeplaatste delegatie ofzo.


+: 2425
-: 10
R: 7300
Level 5
+1

Als je niet beter zou weten zou je zeggen dat dit om een wedstrijd in het TT stadion zou gaan


+: 117
-: 0
R: 505
Level 4

Ja en als je het niet beter weet dan lul je uit je nek over dingen die niks met het onderwerp te maken heeft , zielige jongen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen