‘Racistisch, respectloos en grof’ welkom van IJsland richting Turkse spelers


asce
Turkije is woest na een ‘racistisch, respectloos en grof’ welkom van het nationale elftal in IJsland. Turkije speelt morgenavond in het Laugardalsvöllur-stadion van Reykjavík de EK-kwalificatiewedstrijd tegen IJsland.

Turkse media spreken schande van de aankomst van de nationale ploeg op het vliegveld van Keflavik. Niet alleen moest de Turkse selectie ‘bewust’ uren wachten bij de douane, ook werden Turkse spelers, onder wie Emre Belozoglu, opgewacht door iemand die een afwasborstel als zogenaamde microfoon gebruikte.

Interviewer' met een afwasborstel 
Media in Turkije spreken schande van de aankomst van de nationale ploeg op het vliegveld. Zo moest de Turkse selectie ‘bewust’ uren wachten bij de douane en werden Turkse spelers, onder wie Emre Belözoğlu, opgewacht door iemand die een afwasborstel als microfoon gebruikte.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 336
-: 0
R: 784
Level 4

respect voor Ijsland. Ik had diep respect voor ze toen bij eurovisie songfestival in israel met vlaggen van palestina gingen zwaaien, maar deze gast is wel erg kinderachtig


+: 4970
-: 0
R: 4116
Level 5
+2

Ten eerste, dat is geen interviewer. En ten tweede is het debiel om de actie van één persoon op een heel land af te rekenen.

Gaat iedereen serieus zo heftig reageren nadat een heel stadion het Franse volkslied uitfloot? En dit vooral omdat die 'interviewer' VAN ALLE MENSEN verreweg de meest gehate speler in Turkije pranked.

Één woord: Debiel. Of nee, ik zie meer in de titel: racistisch, respectloos en grof.+: 336
-: 0
R: 784
Level 4

Het is niet racistisch inderdaad. Gewoon kinderachtig


+: 3201
-: 0
R: 5061
Level 5

Meest gehate? Emre Belezoglu? spreek voor jezelf, Emre is niet de meest gehate speler.

O ja het Franse volkslied uitfloten was zeer onrespectvol. Maar ik denk niet dat ze evenveel waarde hechten aan hun volkslied, want buiten Lloris en Griezmann kent niemand hun volkslied.


+: 4970
-: 0
R: 4116
Level 5
+2

En wat als ze in Frankrijk dat tegen ons deden. Een heel stadion? Wel wat heftiger dan een joch met een toiletborstel of niet?


+: 336
-: 0
R: 784
Level 4

Emre Belozoglu is niet de meest gehate speler in Turkije. Hij staat tweede. Volkan Demirel staat nog hoger+: 3201
-: 0
R: 5061
Level 5

Hebben we het over Turkse spelers of spelers die in Turkije spelen?
Ik haat Belhanda meer dan Volkan Demirel en Emre Belezoglu. Het verschil zit hem dat ik Volkan en Emre nog kan respecteren voor wat ze staan.

Qua Turk is Burak de meest gehate speler.


+: 2425
-: 10
R: 7300
Level 5

Als het bij Frankrijk zou gebeuren zou je anders piepen Vrattier

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen