2-0 Afstraffing van Turkije komt keihard aan bij Griezmann: "Turkije was sterker dan ons"


agrize
Wereldkampioen Frankrijk verloor zaterdagavond in Konya met 2-0 van Turkije en dat komt hard aan bij Antoine Griezmann. 

Griezmann hekelt de inzet van Frankrijk tegen Turkije. “De grote vraag is waarom we niet attractiever voetbal kunnen spelen met de spelers die we hebben”, aldus de aanvaller van Atletico Madrid.

“Maar we moeten geen smoesjes verzinnen. Turkije was klasse beter dan ons zaterdag. Offensief, defensief en tactisch waren we niet goed genoeg. Turkije heeft verdiend gewonnen ze waren klasse beter dan ons. Wij hebben niet eens een kans gehad tegen Turkije,” aldus Griezmann.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (10) 


+: 4970
-: 0
R: 4116
Level 5

Duidelijk hevige kritiek op hun trainer en gelijk heeft die.


+: 5233
-: 0
R: 8134
Level 5

Beetje moeilijke situatie zitten ze in though, doe je de man die Frankrijk een jaar geleden wereldkampioen gemaakt heeft weg? Wat als zijn opvolger faalt. Begrijp me niet verkeerd, Deschamps is echt shit, gecarried door talent zoals ze op reddit zeggen, maar op een gegeven moment merk je ook dat hij shit bezig is door zijn opstellingen en de wijze waarop Frankrijk speelt net zoals gister. Beter als ze hem wegsturen honestly, maar hij heeft zover ik gelezen heb nog veel fans achter zich staan.+: 4970
-: 0
R: 4116
Level 5

Het blijft professioneel voetbal. Ze kregen in Rotterdam ook voetballes van Nederland, dit zijn signalen die je als topland niet mag negeren. Beter dat je vroeg ingrijpt bij de kwalificaties.

Maar het klopt, ze wonnen het WK met exact dezelfde namen inclusief trainer. Alleen vind ik persoonlijk dat ze nooit echt de absolute topteam waren in Rusland. Het kan zeker beter. Dus ik zou nog effe wachten, maar voor het volgende toernooi wel de onontkoombare knoop doorhakken.


+: 1076
-: 10
R: 2723
Level 5
+2

Ze kunnen Terim als trainer nemen. Hij is de Franse mentaliteit toch al gewend bij GS


+: 14
-: 0
R: 70
Level 2

Galatasarayli in hart en nieren jij


+: 1076
-: 10
R: 2723
Level 5

Als dat zo zou zijn, dan zou ik mijn hart en nieren doneren+: 2425
-: 10
R: 7300
Level 5

Wat vooral prachtig is is dat het dikverdiend was en dat ze geen enkel excuus hebben..

Ze misten alleen Kante, en wij speelden zonder Cenk en met een jong team


+: 4970
-: 0
R: 4116
Level 5

Lucas Hernandez is ook basisspeler.


+: 3201
-: 0
R: 5061
Level 5

Okay Yokuslu, Cenk Tosun, geblesseerde Cengiz (kon niet eens meer rennen en heeft geen sprint getrokken heel de wedstrijd), geblesseerde Hakan


+: 4970
-: 0
R: 4116
Level 5

Oké? Ik corrigeer hem alleen op zijn tweede zin.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen