Blessure houdt Cenk Tosun buiten selectie Turks elftal


acere
Cenk Tosun is een opvallende afwezige in de selectie van het Turks elftal. 

Dat heeft echter niets met zijn sportieve prestaties te maken, maar met een knieblessure. Tijdens het vriendschappelijke duel tegen Griekenland raakte Cenk geblesseerd en vandaag werd duidelijk dat de aanvaller problemen heeft met zijn linkerknie. 

Volgens het bericht van de TFF kampt de aanvaller met verrekking aan kniebanden en oedeem. Dat is de reden dat hij uit de selectie is gezet.

İşte TFF'den yapılan açıklama:
"A Milli takımımızın Yunanistan ile oynadığı özel maç sırasında aldığı darbenin ardından bugün tetkik ve muayeneleri gerçekleştirilen Cenk Tosun'un sol diz çapraz bağlarında darbeye bağlı zorlanma ve ödem tespit edildi. Bu gelişmenin ardından, Cenk Tosun A Milli Takım aday kadrosundan çıkarıldı."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 36
-: 0
R: 199
Level 3
T32

Gecmis olsun Cenk


+: 2817
-: 10
R: 8172
Level 5

Pff hem ga je zeker missen tegen Frankrijk en IJsland+: 12
-: 0
R: 21
Level 1

Nou niet overdrijven als het burak ofso was begreep ik het wel maar cenk kan miss wel de winnende goal ofso maken deed hij ook tegen kroatie

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen