Turkije wint oefenwedstrijd van Griekenland


cengizunder
Het Turks elftal heeft donderdag in Turkije een oefeninterland tegen Griekenland met 2-1 gewonnen.
Bondscoach Senol Günes liet voor deze gelegenheid veel beoogde basisspelers buiten zijn ploeg. Cengiz Ünder bracht de Turken al na 11 minuten spelen op voorsprong en gaf zes minuten later aan Kenan Karaman een assist die de 2-0 wist te maken. In blessure tijd wist Kourbelis de 2-1 te maken.

Zondag oefent Turkije voor het laatst tegen Oezbekistan voor de grote wedstrijd tegen Frankrijk. Op 8 juni is Frankrijk de opponent van Turkije. Op 11 juni speelt Turkije uit tegen IJsland.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 2
-: 0
R: 30
Level 1

Turkije moest en heeft wel easy gewonnen. Griekenland heeft op dit moment alleen scheid spelers een paar zijn goed maar zitten op bank of hadden rust. En ja Turkije speelde niet op zijn best we hadden min 5-0 kunnen winnen.


+: 4955
-: 0
R: 9465
Level 5

Gszişehir süper lig'de!!!!!!!!! ! nr1: :bz: :by: :yeah:+: 116
-: 10
R: 465
Level 3
+1

Ik ben blij voor jouw gefeliciteerd met de promotie. :-)


+: 4955
-: 0
R: 9465
Level 5

Yıldız4 kardeş. Ik ben ook blij voor jou. Jij ook gefeliciteerd. :-)


+: 3026
-: 10
R: 8489
Level 5

Senol Gunes laat Turkije weer swingen terwijl we veel spelers misten..

Wat een verademing om dit team te zien spelen na die dramaperiode onder Terim en Lucescu

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen