Şenol Güneş: “Ons doel is om van Frankrijk te winnen”


senolgunesyeah1
Şenol Güneş, de bondscoach van het Turks elftal heeft zojuist de onderstaande uitspraken gedaan.
“Wij willen met de oefenwedstrijden zien hoe onze spelers ervoor staan. We spelen tegen Griekenland, onze buurman en tegen Oezbekistan. Ik wil eigenlijk met de sterkste 11 gaan spelen, maar dat kan natuurlijk nog niet. Wij moeten nog tegen Frankrijk en IJsland. Wij willen elke wedstrijd winnen. De komende 15 dagen willen wij aan onze spelers ons systeem uitleggen en leren. Ozan Kabak heeft zijn neus gebroken en is daarom uit de selectie gezet. Frankrijk heeft zowel een ploeg die kan creëren als kan aanvallen. Ze krijgen ook steun van 40 andere landen. Hun succes is natuurlijk geen toeval. Ze zijn laats kampioen geworden op het WK. Wij gaan verdedigen tegen Frankrijk, maar ook aanvallen. Wij gaan alles doen. Ons doel is om van Frankrijk te winnen. Als het niet lukt, gelijkspelen. Eerst Frankrijk, want de wedstrijd tegen IJsland zal helemaal anders verlopen. De wedstrijden die wij tegen hun hadden verloren, hebben ze ons fysiek vernederd. In Konya hebben wij van Nederland gewonnen. Wij hebben van IJsland gewonnen. Het is heel erg belangrijk dat wij van Frankrijk en IJsland winnen.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 103
-: 0
R: 165
Level 3
+1

Ik heb vertrouwen dat we een punt pakken tegen frankrijk :tr:


+: 60
-: 0
R: 284
Level 3
+2

De Fransen hebben een lang en slopend seizoen erop zitten. Zij zullen al aan vakantie denken. Wij zullen thuis als leeuwen vechten met 40000 man. Vatan, millet sakarya havasinda olur herkes. Daarom denk ik dat het bij 0-3 blijft.+: 602
-: 0
R: 1184
Level 5

Zo slecht zijn we ook niet. Maar het hoogst haalbare is natuurlijk een 0-0


+: 60
-: 0
R: 284
Level 3

Nja we moeten echt hopen op een wonder. Mbappe, Griezmann, Pogba... In hun nationale ploeg spelen ze echt als 1 team en er zit een hele goede sfeer in de groep. Verliezen tegen Frankrijk is geen probleem. Maar in Ijsland moet minimaal een punt gepakt worden.


+: 1358
-: 10
R: 3000
Level 5

Necip'e niye oynatmiyon *?


+: 10
-: 0
R: 33
Level 1

Daarvoor moet je Pektemek en Necip oproepen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen