Cenk Tosun: “Als wij ook van Frankrijk en IJsland winnen, dan ....”


cenkburak
Cenk Tosun, aanvaller van het Turks elftal heeft zojuist de onderstaande uitspraken gedaan.
“Voor ons is elke wedstrijd belangrijk. De reden dat wij nu bij elkaar zijn, zijn de officiële wedstrijden. Als wij ook winnen van Frankrijk en IJsland, zullen dingen heel erg goed verlopen. Wij komen altijd met veel vreugde naar het Turks elftal. Wij vergeten hoe moe wij zijn. In de tweede seizoenshelft heb ik weinig speelminuten gekregen bij Everton. In de eerste twee wedstrijden heb ik laten zien dat ik fit ben. Ik wil tijdens de trainingen nog harder werken en in vorm raken. Na afloop van de competitie ben ik verder gegaan met een privé trainer. Ik ben er klaar voor. Als mijn trainer mij kans geeft, zal ik alles gaan doen om te scoren.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 116
-: 10
R: 465
Level 3

Denk jij echt dat wij van Hun gaan winnen. Frankrijk walst over ons heen, Hun hebben mbappe griezman en nog meer talenten.


+: 103
-: 0
R: 165
Level 3

Als je zo gaat denken dan gaan we nooit winnen, je moet vertrouwen hebben voor je land+: 3026
-: 10
R: 8489
Level 5

Nee is gewoon realistisch van hem

Tenzij Serkan Cinar fluit

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen