Turkse voetbalbond wacht met delen VAR-beelden


tfflogo
Nihat Özdemir, de toekomstige voorzitter van de Turkse voetbalbond heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Wij denken dat Turkije voor het publiekelijk beschikbaar stellen van de interne VAR beelden/geluiden nog niet klaar voor is. Wij gaan het advies van IFAB hanteren en daarom wachten wij hier nog mee. Abdurrahim Albayrak (Vicevoorzitter Galatasaray) zei dat hij VAR beelden in handen had waarbij men illegale praktijken heeft uitgevoerd. Abdurrahim Albayrak zei tegen mij dat hij zich tot de TFF verkiezingen stil wil houden. Daarna gaat hij mij alles vertellen en tonen. Daarna gaan wij hier actie op zetten om verhaal te vragen van onze collega’s. Mocht er echt iets illegaals gebeurd zijn, gaan wij actie ondernemen.” 

Nadat Abdurrahim Albayrak zei dat hij VAR-beelden in handen had, ging het bergafwaarts met Basaksehir. Uiteindelijk won Galatasaray de competitiebeker.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (11) 


+: 1875
-: 0
R: 4154
Level 5

Waarschijnlijk worden er een paar medewerkers ontslagen en gaat er niks gebeuren met alyarrak.


+: 10
-: 0
R: 33
Level 1
+2

Goeie zet van de fetoclub. Zorg ervoor dat een paar leden ontslagen worden en vervang ze met feto aanhangers. Dort sene ust uste sampiyon olduk, yasa cimbom.

Is ook toeval dat de scheidsrechters die "verkeerde" beslissingen hebben genomen allemaal op pensioen gaan. Lekker even cashen en een dikke premie krijgen.+: 5316
-: 0
R: 6460
Level 5
+2

Wanneer wij zeiden dat het een corrupte kut competitie was hoorde je die kut vogels niet janken maar nu het tegen hun zit hoor je ze elke dag 4 weken lang.


+: 3076
-: 10
R: 8546
Level 5

Ulan hiyar Fiko riep dit al na 10 weken toen wij al 5x genaaid warden

Jullie krijgen 1 ingooi en verkeerde penalty en doen of jullie het grote slachtoffer zijn terwijl jullie zelf ook constant warden geholpen (Antalya uit, Trabzon thuis etc.)

Jullie vinden het corrupt omfdat jullie zelf ook een keer genaaid worden en dat zijn jullie niet gewend

En vervolgens krijgen jullie in de laatste 5 weken de titel kado

Haydi yuru ordan uckaatci


+: 5316
-: 0
R: 6460
Level 5
+2

Haha 1 ingooi en 1 verkeerde penalty zegt die. We hebben zeker meer dan 10 punten verloren door een slechte VAR. Jullie grote vriend Fiko he, waarom ondertekend die niet wanneer Galatasaray het deed? Juist ja alleen als het jullie zelf uit komt. Ga die neppe baskan van jullie niet beschermen.

Laat me jullie twee jaar kampioenschap niet erbij halen sjonnie.


+: 18425
-: 0
R: 21143
Level 6

Yalniz bu Albayrak cok buyuk oyun oynadi be, resmen TFF’ye darbe yapti. Kimden ogrendiyse artik :tok:+: 164
-: 0
R: 646
Level 4

Yok tff bizle buyuk oyun oynadi ve yaragi yedi


+: 3076
-: 10
R: 8546
Level 5

Wat maakt het nu nog uit..

Her seyin bo kunu cikarttiniz zaten..

Er zijn nog maar weinig mensen die deze competitie serieus nemen..

Enige wat mij nog dwingt om te kijken is mijn clubliefde


+: 69
-: 0
R: 173
Level 3

Ik begin me langzamerhand kapot hard te irriteren aan jullie huilende ** h**rtj*s, ik zie jullie alleen maar huilen. Jullie hebben echt niks beters te doen.


+: 4976
-: 0
R: 9506
Level 5
+1

@Katona jochie je hoeft hier niet te komen he. Je kan ook gewoon GTST gaan kijken.+: 3076
-: 10
R: 8546
Level 5

GTST? Je bedoelt Teletubbies

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen