Ozan Kabak uit selectie Turkije gezet


ozankabak
Ozan Kabak kan de komende tijd niet in actie komen bij het Turks elftal.
De jonge centrale verdediger van Stuttgart is geblesseerd en is hierdoor uit de selectie gezet van Turkije. Hierdoor mist hij de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Frankrijk, IJsland en de oefenwedstrijden tegen Oezbekistan en Griekenland. 

Ozan Kabak kreeg in de play-out wedstrijd tussen Union Berlin en Stuttgart een stoot tegen zijn gezicht en kon het duel niet afmaken.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Zo wordt het toch lastig voor hem om een basisplaats af te dwingen. Als Kaan en Merih het nu weer goed doen, zal dat de centrale duo worden de komende tijd. Senol is geen trainer die veel speelt met zijn opstelling.


+: 115
-: 0
R: 319
Level 3

ik denk dat hij ciftpinar en soyuncu kiest+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Ciftpinar? Ciftpinar zou ik niet eens oproepen voor Turkije Onder-19.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen