Welke clubs promoveren naar de Süper Lig?


tfflogo
Met nog twee speelweken te gaan in de TFF 1.Lig hebben koploper Genclerbirligi en nummer twee Denizlispor een grote kans om het komend seizoen in de Süper Lig te spelen.
Beide clubs staan met respectievelijk 6 en 5 punten voor op nummer 3 Hatayspor. 
 
Hatayspor, Osmanlispor, Gazisehir Gaziantep, Altinordu, Adana Demirspor en Umraniyespor maken nog kans op de play-offs. De winnaar van de play-offs gaat als derde club naar de Süper Lig. 
 
Stand 1.Lig:
1. Genclerbirligi 32 - 67 pnt
2. Denizlispor 32 - 66 pnt
3. Hatayspor 32 - 61 pnt
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 1081
-: 10
R: 2038
Level 5

Jammer dat Genclerbirligi gepromoveerd is, vind ik echt een irritante club, bieden totaal geen meerwaarde aan de competitie. Met hun supporterslegio en van 10 man, hebben toevallig ook allemaal dezelfde achternaam Cavcav.

Hetzelfde geldt voor Osmanli, Altinordu of Umraniye, die hoef ik ook niet te zien. Een promotie van Gaziantep zou ik ook niet eerlijk vinden, het is gewoon een surrogaatclub van het echte Gaziantepspor.

Hatay of Adana Demirspor mogen gerust promoveren van mij, maar vrees toch dat we weer een jaartje Osmanlispor krijgen.


+: 75
-: 0
R: 369
Level 3
+1

a.b.u. geen denizli Of osmanli ik haat hun. hun voegen niks toe in super lig. Gazisehir of Hatay mag komen veel beter dan hun.+: 9361
-: 0
R: 14426
Level 6

Supporterslegio en van 10 man? Volgens mij geldt dat voor Osmanlispor, maar Genclerbirligi heeft meer dan genoeg supporters, die zijn niet te vergelijken met die gemeente-clubje s.


+: 5118
-: 0
R: 6212
Level 5

Geen topic voor Trabzonspor?! Die hebben vandaag 4-2 gewonnen.


+: 1081
-: 10
R: 2038
Level 5

Er wordt nooit gereageerd op die TS topics, daarom. Bij mijn weten zijn er maar 2 Trabzonlular soms actief hier


+: 2932
-: 0
R: 2656
Level 5

Vroeger waren er echt veel Trabzonsporcula r op deze website..Maar sinds 3/4 jaar geleden zijn er gewoon heel veel weggegaan..

Er waren vroeger zelfs topic’s van Bursaspor..+: 4897
-: 0
R: 9316
Level 5

Ik hoop dat Gazişehir Gaziantep gaat promoveren.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen