Basaksehir is het vaakst koploper van de Turkse competitie


basbjkgs2
Basaksehir is al vanaf speelweek 10 de koploper van de Turkse competitie.
Tot op heden hebben Galatasaray en Besiktas kansen gehad om Basaksehir van zijn troon te stoten, maar dat is hun beiden niet gelukt. Basaksehir heeft dit sezioen 22 keer op de 1e plaats gestaan, Galatasaray zes en Besiktas 1.
 
Basaksehir:
Nummer 1: 22
Nummer 2: 4
Nummer 3: 1
Nummer 4:  2
Nummer 5: 0
Nummer 6:  0
Nummer 7: 1
 
Galatasaray:
Nummer 1: 6
Nummer 2: 17
Nummer 3: 3
Nummer 4: 1
Nummer 5: 2
Nummer 6: 0
Nummer 7: 1
 
Besiktas:
Nummer 1: 1
Nummer 2: 0
Nummer 3: 15
Nummer 4: 5
Nummer 5: 2
Nummer 6: 3
Nummer 7: 4
Artikel delen met vrienden:


Reacties (12) 


+: 4013
-: 0
R: 8571
Level 5

Hier heb je niks aan. Wees maar 1 keer 1e en dat na week 34.


+: 5262
-: 0
R: 4360
Level 5
+2

Off: Wat gaat er met Alanyaspor gebeuren? Sergen zegt dat ze weken psychologisch niet klaar zullen zijn voor voetbal. Moeten ze gewoon voetballen dit weekend? Meer dan een week verplaatsing vind ik ook weer niet kunnen.

Het is een team dat strijd voor Europees voetbal en ze spelen nog tegen Besiktas en Basaksehir. Dus ze kunnen niet effe jeugdspelers opstellen.+: 1105
-: 10
R: 2793
Level 5
+1

Het is heel hard, maar het leven gaat verder. Max 2 weken uitstel geven. Je hebt te maken met 17 andere teams waardoor langer uitstel niet mogelijk is.


+: 18286
-: 0
R: 20919
Level 6
+5

Kijk, het is niet dat Josef Sural thuis in zijn bed is overleden. Hij is door een auto-ongeluk omgekomen waar ook 6 andere spelers bij betrokken zijn. Gisteren bij de uitvaart heb ik foto’s gezien, volgens mij zat een speler zelfs in het gips. Het is echt een moeilijke en zware situatie voor ze. Er mag echt wel wat meer medelijden getoond worden dan dat jij nu aan het doen bent. 2 weken verplaatsen kan niet volgens jou, maar in NL hebben ze zonder gemaar alle wedstrijden verplaatst zodat Ajax het makkelijker zou hebben met de CL.

Ik vind het een nare reactie van je, laat die mensen eerst rouwen. Ze kunnen namelijk niet eens trainen, zoals Sergen het al aangaf.

Niet alles draait om Galatasaray, ik zie waar je op doelt met je laatste alinea. Dat hun strijd om Europees voetbal je 0,0 boeit, weet iedereen op deze site.


+: 2525
-: 10
R: 7694
Level 5
+2

FF serieus Vrattier

Wat is dit voor een reactie


+: 5262
-: 0
R: 4360
Level 5
+3

Ahaha haal m'n reactie maar helemaal uit context. Ik ben de enige die deze vraag durft te stellen. Alanya heeft dit weekend gewoon een duel staan, maar zelfs de TFF komt niet met een uitspraak laat staan een oplossing.

En het klopt, ik vind meer dan een week te lang. Het klinkt hard maar zulke dingen gebeuren. Dit is niet de eerste keer dat zoiets gebeurd. Zelfs Chapecoense ging verder, de Premier League stopte niet voor Emiliano Sala. We hebben regels, reglementen voor zulke dingen.

Ik ga niet zoals sommigen doen alsof ik Sural kende. Ik verdiep me ook niet in het ongeluk, want dat heeft geen nut. Maar deze gebeurtenis heeft effect op de competitie en een oplossing moet voorgesteld worden. We kunnen het niet negeren.

Meer dan een week is gewoon niet praktisch. Desnoods komen ze gewoon niet opdagen of zetten ze jeugdspelers in, maar ze hebben zelf nut bij extra punten en ze kunnen het kampioenschap bepalen, dus er moet een overeenkomst gemaakt worden met alle partijen.

Ja ik ben er zo geïnteresseerd in omdat het ons direct beïnvloedt, maar dat maken mijn woorden niet minder waar.

Hier is mijn verklaring, wat je hier verder van vindt boeit me geen zak.+: 18286
-: 0
R: 20919
Level 6

Wat mij het meest irriteert is dat je doet alsof hun situatie je boeit, terwijl je zo reageerde omdat ze nog tegen BJK en Basak moeten. Doe dan al dat poppenkast gedoe er niet bij, en zeg direct wat je bedoeling is, zoals je nu aangeeft.


+: 5262
-: 0
R: 4360
Level 5
+2

Wat mij het meest irriteert is dat zodra ik iets zeg wat GS toevallig goed uitkomt m'n hele reactie er niet meer toe doet.

Dat over die wedstrijden tegen jullie is niet belangrijker dan dat ze voor Europees strijden. De reden dat ik BEIDEN noem is om te laten zien dat ze niet voor spek en bonen spelen en er dus maatregelen genomen moeten worden.

En de reden dat ik hierover praat is omdat het ons toevallig interesseert. Wat boeit dat? Met of zonder GS in deze situatie moet er gehandeld worden. Met of zonder GS zou ik deze dingen zeggen als iemand mijn mening zou vragen.

Je kiest ervoor om uit de meest lompe hoek naar mijn reactie te kijken. Jij maakt dit over GS, jij hebt hier de slechte intenties, niet ik.


+: 1105
-: 10
R: 2793
Level 5
+1

Ik gun ze zelfs een jaar uitstel, maar in praktijk is dat niet mogelijk omdat er 17 andere teams betrokken zijn. Daarna heb je de vakantie periode. Daarna heb je de trainingskampen . Vervolgens beginnen de europese wedstrijden enzovoorts.


+: 2525
-: 10
R: 7694
Level 5

Het gaat er om dat je 2 dagen na zo een dramatische gebeurtenissen insinueert dat de wedstrijden van Alanya tegen Bjk en Basak in jullie nadeel gaan zijn en de competitie gaat beinvloeden.

Misschien zijn ze hierdoor wel extra sterk en hechter als groep.

Daarnaast zou een uitstel van deze wedstrijden eerder nadelig zijn voor ons dan voor jullie dus ik weet echt niet hoe iemand zo kan denken.+: 5262
-: 0
R: 4360
Level 5
+2

Ach hou toch op. Je leest wat je wil lezen. Waar zeg ik dat dit moet veranderen omdat het nadelig voor ons is?

Nogmaals, de enige reden dat ik dit noem is om te laten zien dat ze niet voor spek en bonen spelen. Als dat niet zo was zouden ze gewoon jeugdspelers op kunnen stellen omdat de resultaten er niet toe doen.

Jullie maken dit over GS. Jullie maken misbruik van de gebeurtenis door er zo flauw over te doen. Ik stel alleen een vraag die niemand durft te stellen en wordt gelijk gedemoniseerd door jullie. Ik beledig niemand, het is misschien 'too soon' voor familie en vriend, maar wie zijn jullie? Ze hebben dit weekend gewoon een duel en de TFF heeft nog steeds niks gezegd.

Dat ik tientallen alinea's moet typen omdat ik zei dat ze belangrijke duels hadden en er dus maatregelen genomen moeten worden is oprecht echt lachwekkend van jullie. Elke keer als ik iets zeg moet het voor GS zijn natuurlijk, probeer een keer zonder bias te denken.


+: 149
-: 0
R: 388
Level 3

Fenerin statistieklerin ide koysaydin bari admin, merak ediyom :D

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen