Nieuwe buitenlanderlimiet regel: Minimaal 3 Turkse voetballers!


tfflogo
De Turkse voetbalbond zal binnenkort de buitenlanderlimiet regel gaan aanpassen. Vijf clubs willen dat de regels worden aangepast en het lijkt erop dat de TFF de volgende regels gaat hanteren. Men zal hoogstwaarschijnlijk akkoord gaan met de onderstaande voorwaarden.

Maximaal 14 buitenlandse spelers in de selectie
Maximaal 12 buitenlandse spelers in de wedstrijdselectie
Maximaal 8 buitenlandse spelers op het veld
Minimaal 3 Turkse voetballers verplicht op het veld
 
Basaksehir heeft de meeste buitenlandse spelers in de selectie en Sivasspor/Kayserispor de minste buitenlandse spelers.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 9361
-: 0
R: 14426
Level 6
+4

Ok, en wat zijn de plannen voor de jeugdopleidinge n, het opstellen van jeugdspelers, correcte werkomstandighe den voor jeugdtrainers, beheren van de inkomsten/uitga ven van de clubs, etc.? Er is maar één ding waar deze teringlijers over zeuren en dat is het buitenlanderlim iet.


+: 5262
-: 0
R: 4360
Level 5
+3

Elke keer dat we 11 buitenlanders opstellen: i.kym-cdn.com/.../cover2.jpg+: 3219
-: 0
R: 5125
Level 5

Ik zou het houden op minstens 1 speler uit de eigen jeugdopleiding (Turk of buitenlander) die minimaal 3 jaar in de jeugd heeft gespeeld en 1 Turk minimaal.


+: 2525
-: 10
R: 7694
Level 5

Gs ya gecmis olsun


+: 1836
-: 0
R: 4075
Level 5

5 clubs zijn voor de regel en ze gaan het toepassen?! En de resterende 13 clubs dan, Erdogan moet zich er echt niet mee bemoeien.


+: 169
-: 0
R: 756
Level 4

weer erdogan amk. kkr rare vogels

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen