Arda zegt sorry: Spijt van wat ik 'Bilal Mese' heb aangedaan


ardg
Arda Turan heeft na een lange tijd weer een interview gegeven. De aanvaller van Medipol Basaksehir maakte tegenover CNN Turk interessante uitspraken over wat er daadwerkelijk is gebeurd tijdens EK 2016.

“Premie heeft de media opgeblazen. Het zijn geruchten en er is niets van waar! Ik heb het destijds aangegeven en ex bondscoach Fatih Terim ook. De premie waar de spelers over hadden ging over het personeel. Uiteindelijk hebben de spelers uit eigen zak het personeel uitbetaald. Wie is de schuldige geworden? Arda Turan!
 
“Ik heb spijt wat ik Bilal Mese heb aangedaan”
 
“Ja, ik moet ik je eerlijk toegeven dat ik spijt heb wat ik journalist Bilal Mese heb aangedaan in het vliegtuig. Bilal abi was een van de meeste journalisten die mijn huis bezocht. Nadat ik een stukje las over: “Ah bu paralar nereye gitti” (“Waar is al het geld naartoe”) flipte ik en ging ik verhaal halen bij hem. Wat ik daarna bij hem heb gedaan is fout. Ik heb er ook spijt van! Na zo’n actie was het ook niet verstandig om nog uit te komen voor het nationale elftal. Zodoende heb ik afscheid genomen van het nationale elftal. In mijn leven heb ik de meeste interviews aan Bilal Mese gegeven. Had hij eerst naar mij moeten vragen voordat hij zo’n stukje ging schrijven,” aldus Arda Turan.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 3219
-: 0
R: 5125
Level 5

Gelijk heeft hij. Bilal Mese wist niets over het onderwerp maar moest wel natuurlijk iets op tafel brengen. Eigenlijk hoort Bilal Mese een schadevergoedin g te betalen door Fake News te verspreiden.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

De rechtbank zou rekening moeten houden met het fenomeen "Turkse emoties"..

Wat Arda heeft gedaan zou echt alleen maar iemand van ons doen en voorderest geen enkel andere volk ter wereld..

Wij Turken zijn een stel emotionele imbecielen af en toe.. Dat is echt zo

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen