Cenk Tosun: "Frankrijk grote favoriet"


acunkic
Turkse international Cenk Tosun maakte na het 4-0 gewonnen duel tegen Moldavie interessante uitspraken tegenover de Turkse pers.

“Frankrijk is de grote favoriet in de groep. In twee wedstrijden hebben we geen tegengoals geïncasseerd en dat zegt al genoeg over de ploeg. We zijn heel erg blij dat we zes punten hebben gepakt in twee duels. In juni zullen we met een goed gevoel gaan starten aan de volgende duels. Ik kan het goed hebben met Burak Yilmaz voorin. We begrijpen elkaar heel goed. Eerste wedstrijd had ik een assist gegeven nu heeft hij een assist gegeven aan mij. Ik hoop dat we het zo volhouden.
 
“Frankrijk is wereldkampioen, er kan van alles gebeuren in de groep maar ik zie Frankrijk als de favoriet in de groep. Als we zo spelen dan denk ik dat we als de tweede uit de groep komen,” aldus Cenk Tosun.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Als we Ijsland niet weten uit te schakelen moeten we gewoon eieren voor t geld kiezen en met die arabieren meedoen ofso..


+: 1262
-: 0
R: 1615
Level 5
38

Echt he..

Wat een vloek iedere keer dat we die gozers maar blijven tegenkomen.

Ik denk dat we dit keer wel van hun kunnen winnen thuis.+: 25
-: 0
R: 147
Level 3
T32

Ijslandi bi tikilayverdikmi tamam

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen