Twaalf verrassingen in selectie Turkije: Oğuzhan Özyakup …….


oguzhanozyakup
Şenol Güneş, de bondscoach van Turkije heeft vrijdag de selectie bekendgemaakt. Er zitten behoorlijk wat verrassingen in. Hieronder zie je een overzicht van spelers die voor verrassingen hebben gezorgd.

Emre Belözoğlu
De 39-jarige voetballer werd al jaren niet uitgenodigd, maar met zijn performance bij Basaksehir is hij alsnog uitgenodigd.
 
Burak Yılmaz
De aanvaller van Besiktas werd al jaren niet uitgenodigd, maar met zijn performance bij Besiktas is hij alsnog uitgenodigd.
 
Emre Taşdemir
Emre Taşdemir kwam begin dit seizoen transfervrij over van Bursaspor naar Galatasaray en krijgt veel speelminuten van Fatih Terim
 
Güven Yalçın
De 20-jarige voetballer van Besiktas mag voor het eerst zijn kunstjes laten zien bij het Turks elftal
 
Oğuzhan Özyakup
Oğuzhan Özyakup krijgt al ongeveer 1,5 seizoen amper speelminuten bij Besiktas. Waarom Şenol Güneş hem heeft opgeroepen is niet bekend. Heeft Şenol Güneş de spelers geselecteerd of doet iemand anders dit?
 
Dorukhan Toköz
Dorukhan Toköz heeft met zijn sterke performance bij Besiktas een ticket verdiend voor het Turks elftal.
 
Efecan Karacan
Efecan Karacan heeft mijn zijn sterke performance bij Alanyaspor een ticket verdiend voor het Turks elftal.
 
Ozan Kabak
De 18-jarige Ozan Kabak van Stuttgart mag voor het eerst zijn kunstjes laten zien bij het Turks elftal
 
Emre Kılınç
Emre Kılınç heeft mijn zijn sterke performance bij Sivasspor een ticket verdiend voor het Turks elftal.
 
Gökhan Gönül
De rechtsback van Besiktas werd al jaren niet uitgenodigd, maar met zijn performance bij Besiktas is hij alsnog uitgenodigd.
 
Uğurcan Çakır
Doelman Uğurcan Çakır heeft mijn zijn sterke performance bij Trabzonspor een ticket verdiend voor het Turks elftal.
 
Muhammed Şengezer
Muhammed Şengezer heeft mijn zijn sterke performance bij Bursaspor een ticket verdiend voor het Turks elftal.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (33) 


+: 57
-: 0
R: 210
Level 3

Wat heeft emre hier te zoeken jonge die gast is 39


+: 4822
-: 0
R: 3959
Level 5
+2

Ik vind het een prima lijstje. Dit is professioneel voetbal, geen Turkse dizi. Spelers die nuttig kunnen zijn horen opgeroepen te worden.

Door Arda niet op te roepen zegt hij tenminste dat criminelen een stapje te ver gaan. Dus principes zijn er heus nog wel.+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5
+1

Hoezo vind je dat Burak die een bus chaufeur in elkaar wou slaan op klaarlichte dag er wel bij hoort dan ? Vind je dat niet crimineel ? Emre die iemand heeft doodgereden en een paar jaar geleden zn mannetjes op media personeel afstuurde is ook niet crimineel ?


+: 4822
-: 0
R: 3959
Level 5
+2

Hebben zij ook wereldwijd artikelen over hoe ze mogelijk binnenkort 12 jaar de cel in kunnen?


+: 9278
-: 0
R: 13902
Level 6
+2

Burak 'wou' iemand in elkaar slaan, dat is wat anders dan daadwerkelijk iemand in elkaar slaan. Emre reed iemand over die de snelweg overstak, is dat een crimineel? Je vergelijkingen slaan nergens op en vallen in het niet met wat Arda heeft gedaan.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Dat verandert niet het feit dat je de ene crimineel er wel bij wil hebben en de ander weer niet.. Wat je niet zou verwachten van iemand die vind dat criminelen een stapje te ver gaan..

@bona: je mannetjes op media personeel afsturen is inderdaad iets crimineels..Ver bale dreigementen uitvoeren is ook iets crimineels volgens de Turkse wet. Vraag maar aan google..

Voor mij persoonlijk is het feit dat vorige maand de bankrekeningen van Emre B onder de loep zijn genomen door de Turkse overheid een reden.. Helemaal als je bedenkt dat het gaat om een feto onderzoek..

Maar ach dat ben ik weer en dat is niet erg want alleen de Turkse media schrijft daarover niet het buitenlandse..

cnnturk.com/.../...+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Je heb Arda die in vorm is en je roept m niet op.. hahaha Turkije weer met zn emoties..

Leuk man een 34 jarige spits, 38 jarige middenvelder, 34 jarige back. 29 jarige zwaar beperkte Efecan..

Je zou na al t elende en vernedering van de afgelopen jaren toch verwachten dat ze vanaf t begin af aan zouden beginnen en er de tijd voor zouden nemen..

Maar dat is aan ons niet besteed. Hoop dat we weer t EK niet halen mischien dat dan t kwartje zal vallen..


+: 5215
-: 0
R: 8060
Level 5
+2

Arda word niet opgeroepen ALLEEN MAAR OM DAT HIJ GSLI IS. Perfecte gozer, is altijd met goede dingen bezig.

Die 38 jarige middenvelder is 1 van de beste in de lig, en zeker beter dan allemaal die rondlopen bij GS of FB


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Wat heeft zijn persoonlijkheid nou te maken met zijn kwaliteiten als voetballer ?

Arda verdient het om opgeroepen. Helemaal als je Emre b Gonul Burak etc wel oproept.. Hij is zwaar in vorm en doet het uitstekent bij Basaksehir..


+: 5215
-: 0
R: 8060
Level 5
+1

Arda is een crimineel.+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Emre B word gelinkt aan een terroristische organisatie GEK !!! De overheid heeft vorige maand nog zn rekeningen geblokkeerd en onder de loep genomen..

Sommige sporen echt niet hier..


+: 5215
-: 0
R: 8060
Level 5
+2

Waar word Emre gelinkt met zoiets?

Hoeveel zijn er vanuit jullie club?


+: 2305
-: 10
R: 7057
Level 5

39 jarige Emre B oproepen slaat nergens op.. Genoeg opties op het middenveld.

Oguzhan oproepen slaat nergens op, gast heeft dit seizoen amper gespeeld

Emre Tasdemir oproepen slaat nergens op. Gast heeft net 2 wedstrijden gespeeld en speelt al een jaar niet.

Voor de rest goede kadro. Sadik en Serdar van degradatiekandi daat Fener niet opgeroepen, en Hasan Ali wel maar dat komt omdat we geen linksbacks hebben.


+: 9278
-: 0
R: 13902
Level 6
+1

Emre Tasdemir is een talentvolle speler, maar zoals je zelf al zegt, hij heeft in totaal iets van 350 minuten gespeeld dit seizoen. Als dat voldoende is om opgeroepen te worden, heb je een waslijst aan spelers die het meer verdienen dan hem. Ik vond het te vroeg voor Güven, maar als Emre er bij zit verdient hij het dubbel en dwars.


+: 4822
-: 0
R: 3959
Level 5
+3

Het is niet alsof ze hem al niet kennen. Als Ömer Bayram startende LB kan zijn, kan Emre dat met z'n ogen dicht.+: 9278
-: 0
R: 13902
Level 6
+1

Ik heb het niet over zijn kwaliteiten, maar meer over feit dat een paar wedstrijden (in totaal niet eens 4 volle wedstrijden als je naar zijn minuten kijkt) niet genoeg kunnen zijn om direct opgeroepen te worden. Het is ook geen speler die al een hele lange tijd deel uitmaakt van de selectie zoals Cenk, Caglar of Oguzhan, dus ik vind het een rare keuze. Het lijkt er meer op dat hij er bij zit omdat je anders helemaal geen spelers van GS hebt.


+: 4822
-: 0
R: 3959
Level 5
+3

Het is niet alsof hij af en toe in de beker speelt. Terim gaf hem ook gewoon vertrouwen, uit het niets basis uit tegen Kasimpasa terwijl oud-internation al Ömer Bayram gewoon klaar was. Sinds dan speelt hij gewoon basis zolang Nagatomo afwezig is, en we hebben naast Ömer ook Linnes op de bank.

Waarschijnlijk zal Hasansio toch spelen, maar laten we niet doen alsof het niet verdient is. We hebben volgens mij trouwens wel vaker gezien dat er geen GS-spelers waren. Hij kon voor de lol ook Emre Akbaba oproepen, maar die kan natuurlijk nooit een toegevoegde waarde hebben nog.


+: 9278
-: 0
R: 13902
Level 6

Ik herhaal, hij heeft in totaal niet eens 4 volle wedstrijden gespeeld dit seizoen. Dat kun je toch niet verdiend noemen? En 100 van die 350 minuten heeft hij in de beker tegen Hatayspor gespeeld. Sorry, maar als je dat verdiend noemt, laat je je clubvoorkeur heel erg voor je spreken. En zoals ik al zei, ik vind het zelfs te vroeg voor Güven, maar in tegenstelling tot Emre heeft hij al heel wat wedstrijden gespeeld.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5
+1

Emre concureert met Nagatomo.. Dan is t normaal dat je weinig speel minuten krijgt.. Dat is natuurlijk geen reden om dan maar een speler uit ptt1 op te roepen.. Emre heeft al een verleden bij het milli takim en heeft in de minuten dat hij bij GS heeft gemaakt laten zien dat ie fit is en dat ie niet uit vorm is.. Hij heeft het gewoon goed gedaan ! .. Tja en dan roep je zo een speler natuurlijk op met dat talent en de trainingspartne rs die hij heeft bij zn club.. Je zou gek zijn als je t niet zou doen. Wat je dus eigenlijk wel van senol kon verwachten..+: 4822
-: 0
R: 3959
Level 5
+2

Ja dat is genoeg. Hij had 0 wedstrijden maar Terim koos hem ipv Ömer of Linnes tijdens een taaie uitwedstrijd. Waarom is dat wel genoeg voor ons, maar niet voor 1 of 2 interlands waar hij waarschijnlijk toch op de bank zal beginnen? Als het zoals Ozan een onbekende spelers was is dat nog te begrijpen, maar iedereen kent zijn talent en je zegt zelf dat dit niet het probleem is.

Dit heeft weinig met de club te maken. Toen Lucescu ging zeuren over weinig spitsen, wees ik toch niet naar Sinan die een tijdje steeds basis begon? Voor ons is het gunstiger als niemand speelt om blessures te voorkomen. Ik leg alleen uit waarom het verdiend is omdat ik hem zie spelen.

Jij bent degene die de club erbij haalt, dat zij je al bij je eerste reactie op mij. Als hij geen GS-speler was had je er geen woord over gezegd of had je Senol waarschijnlijk een compliment gegeven omdat hij Emre's ontwikkeling goed heeft gevolgd. Je hebt gewoon bepaalde vooroordelen die je zelf niet eens door lijkt te hebben.

Güven is vroeg omdat er altijd iemand voor zijn positie is te vinden. Als Yunus 3-4 goeie wedstrijd speelt en basis begint ga ik ook niet vragen waar hij is. Dat deed ik ook niet voor Ozan en zelfs Sinan, toen hij goed was, destijds.


+: 9278
-: 0
R: 13902
Level 6
+3

Waarom heb ik vooroordelen, omdat ik vind dat een speler die pas 4 volle wedstrijden heeft gespeeld, niet opgeroepen hoeft te worden? Heb je zelf wel door hoe stom dit klinkt? Ik heb zelf meerdere keren aangegeven dat ik Burak en Gönül niet zou oproepen, dat ik Hasan Ali verkies boven Caner, dat het te vroeg is voor Güven. Zijn dit geen spelers van Besiktas?

Nog voordat de selectie werd bekend gemaakt, heb ik me uitgesproken over Emre en Güven, dus mijn clubvoorkeur heeft hier echt helemaal niks mee te maken. Als Emre zo doorgaat en hij begint regelmatig te spelen, ben ik de eerste die hem er bij wil hebben, want ik was ook niet tegen het oproepen van Ömer Bayram, liever hem dan Caner. Alleen jij verwart kritiek met vooroordelen. Ik behandel/bekrit iseer de spelers van mijn eigen club precies op dezelfde manier, dus wat is het probleem? En ja, als de enige speler van GS die opgeroepen wordt, Emre Tasdemir is, dan ga ik daar vraagtekens bij zetten.

@TikTok, 'maar een speler uit de ptt'. Zeki Celik was tot vorig seizoen ook 'maar een speler uit de ptt'. Nadat hij de transfer naar Lille maakte, begon hij opeens te starten bij het nationale elftal. Heeft hij in een korte tijd opeens leren voetballen? Nee toch? Waarom roep je hem dan wel op als speler van Lille, en 2 maanden daarvoor niet als speler van Istanbulspor? Waarom zou je Duhan Aksu niet oproepen, terwijl Lille hem dus wel goed genoeg vindt om in de Ligue 1 te spelen?


+: 4822
-: 0
R: 3959
Level 5
+2

Bona, je eigen spelers bekritiseren is geen 'free pass' om veel te kritisch te zijn over spelers van andere clubs. Dat is het oudste onderhandelings trucje dat er bestaat. Inleveren op bepaalde aspecten zodat je geloofwaardiger klinkt. Het is minder je clubliefde dat spreekt en meer afgunst tegen ons.

Maar goed, dat is mijn mening, je mag denken wat je wil. Ik zie dat we gewoon fundamenteel anders denken. Ik vind wat jij zegt echt helemaal nergens op slaan. Blijkbaar knalt Emre's been er af door het gigantisch hoge niveau van het nationale elftal ofzo. Heel anders dan competitievoetb al waar je gewoon makkelijk minuten kunt maken.


+: 9278
-: 0
R: 13902
Level 6
+2

Ik spreek nergens over een free pass, ik geef alleen maar aan hoe ik er over denk. Ik ben wat kritischer dan jij waarschijnlijk, maar dat betekent niet dat ik vooroordelen heb want ik ben net zo kritisch op mijn eigen spelers en dat ben ik altijd al geweest. Dan ga ik me niet inhouden om anderen tevreden te stellen. Je zegt dat ik een onderhandelings trucje gebruik, maar dat doe je zelf dus ook door Sinan erbij te betrekken, 'je levert in zodat je geloofwaardiger klinkt'.

En vervolgens probeer je weer grappig te doen door het 'gigantisch hoge niveau van het nationale elftal' erbij te betrekken, terwijl ik net heb gezegd dat het niks te maken heeft met de kwaliteiten van de speler Emre Tasdemir. Ik heb duidelijk aangegeven waarom ik het te vroeg vindt en waarom hij het nog niet verdient. Maar blijf maar volhouden dat ik vooroordelen heb.


+: 18155
-: 0
R: 20703
Level 6

Bona yine yargi dagitiyor ajsjsoajsnaka


+: 4822
-: 0
R: 3959
Level 5
+3

Met niveau bedoel ik natuurlijk conditioneel niveau. We hebben het al de hele tijd over dat hij niet klaar is en ik zeg ook dat z'n "been" er af knalt, dus dat zou wel duidelijk moeten zijn zou je denken.

Ik zeg overigens niet dat je dat trucje niet mag gebruiken, maar als dat je enige manier is om geloofwaardig te klinken vind ik niet dat je een sterk argument hebt. Ik zet meerdere redenen neer waarom hij het verdient, jij zegt alleen "te weinig wedstrijden" en als ik zeg dat dit dom is kom je met "maar ik zeg ook dingen tegen onze spelers".+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Een speler hoort eerst op hoog niveau te presteren voordat je zo een speler oproept..

We hebben het over de milli takim en dan mag je best critirea stellen neem ik aan.. Zoals het hoort..

Laat die ptt1 talent zich maar eerst bewijzen op hoog niveau zien we daarna wel verder..

Zeki heeft een goede start gemaakt en een basisplek verovert in de ligue 1.. Dat is de reden dat ie een kans verdient. En niet alleen het feit dat ie een transfer naar de ligue1 heeft gemaakt..


+: 9278
-: 0
R: 13902
Level 6
+1

Vattier, volgens mij heb ik nergens gezegd dat hij er conditioneel niet klaar voor is. 4-5 redelijke wedstrijden zijn niet voldoende om een oproep te verdienen, dat is het argument dat ik al 10 keer heb herhaald en als voorbeeld heb ik ook Güven erbij betrokken, om aan te geven dat het voor mij niet uitmaakt waar iemand speelt, dit is hoe ik er over denk. Als ik het te vroeg vindt voor Güven, is het toch logisch dat ik er ook zo over denk als het Emre betreft, die veel minder wedstrijden heeft gespeeld? Waarom zou dat wat met mijn clubvoorkeur te maken moeten hebben?

Meerdere redenen? De enige reden die ik zie is dat Terim hem goed genoeg vindt voor GS, dus is hij ook goed genoeg voor het Turkse elftal.


+: 453
-: 90
R: 944
Level 4
H09

Sende dagit, beynin yokmu senin maestromanuel4+: 9278
-: 0
R: 13902
Level 6
+1

Ik had persoonlijk definitief afscheid genomen van de vorige generatie 'adamlar', maar blijkbaar denkt Senol er anders over. Is zijn keuze natuurlijk, maar als het weer slecht uitpakt, ben je de pineut. Het zijn allemaal stoorzenders die zich heel wat voelen. Gönül, Caner, Burak, Selcuk, Arda, Emre, ze hebben niks meer te zoeken bij het nationale elftal.

De basketbalbond heeft in 2000 de fout gemaakt door geen afscheid te nemen van de oude vedetten terwijl ze een gouden generatie hadden. Die generatie werd 'vergiftigd' door die vedetten en nu gaan we waarschijnlijk hetzelfde meemaken. Bereid je maar voor op Adamlar 2.0.


+: 470
-: 0
R: 1659
Level 5

Rotzooi selectie met als hoogtepunten Emre b GG Efecan Topal Oguzhan en Guven


+: 47
-: 0
R: 111
Level 3

Mwah, ik zou met deze spelers tegen Albanie zo spelen: 3-4-3 ( 5-4-1 )

-------------Burak--------------
---Hakan------------Karaca----
--Kilinc-------------------Zeki--
--------Okay-----Dorukhan----
---Merih------Ozan-----Kaan--
--------------Mert--------------


+: 44
-: 0
R: 164
Level 3

Iedereen laat opstelling weten hoe jullie zouden beginnen


+: 9278
-: 0
R: 13902
Level 6

------------------Mert-----------------
Zeki------Ozan-------Caglar-----HAK
-----------Okay------Irfan Can-------
Yusuf----------Yunus-----------Hakan
----------------Burak------------------

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen