Dilmen: "Nieuwe TFF-voorzitter wordt Nihat Özdemir"


anohat
Rıdvan Dilmen, oud Fenerbahce legende en sportcommentator bij NTVSpor heeft dinsdag de volgende uitspraken gedaan.

“In juni zijn de TFF- voorzittersverkiezingen en ik heb al gehoord wie eventueel wordt gekozen. Er is een grote kans dat Nihat Özdemir de nieuwe voorzitter wordt. Het bestuur zal hem steunen tijdens de verkiezingen,” aldus Dilmen.
 
Wie is Nihat Özdemir? Voormalig vice-president en perswoordvoerder van Fenerbahçe.
 
Getrouwd, heeft twee kinderen. Hij is afgestudeerd aan Ankara State Engineering and Architecture Academy (nu Gazi University Engineering Faculty) als werktuigbouwkundig ingenieur. Hij is de eigenaar bouwbedrijf dat Limak heet. Hij is aandeelhouder van Istanbul Sabiha Gökçen Airport
 
Vermogen van Ozdemir: 1,7 miljard USD (2019)
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Waarom steeds weer deze zakenmannetjes die 0,00 een sport verleden hebben ? MONEY BRO $$$ is echt alles op deze wereld..


+: 672
-: 0
R: 1961
Level 5

Haklisin er moet gewoon een regel komen heb je gevoetbald en heb je er verstand van dan mag je zo niet [****] git

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen