Video: Altinordu voetballer schiet onterecht gegeven penalty expres mis


altinordu
Kijk, dit is nou een goed voorbeeld van sportiviteit.
In de wedstrijd tussen Altinordu U-17 en Adana Demirspor kreeg Altinordu een onterechte penalty toegewezen. Een slechte beslissing van de scheids... Dat vond ook Altinordu-speler Enis Destan, en dus schoot hij de strafschop expres naast het doel. Fair Play! Bekijk de onderstaande videobeelden.
 
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 314
-: 0
R: 729
Level 4

Zo hoort het!


+: 2649
-: 0
R: 10102
Level 5

Sorry maar dat was gewoon een terechte penalty! Dat de speler kiest om de bal naar buiten te schoppen is zijn keuze. Maar de scheids heeft dat gewoon juist beoordeeld.+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Die gaat het niet maken in het voetbal kan ik jullie nu al vertellen.. In Engeland zouden ze m wegsturen Daar is het altijd normaalste gang van zaken geweest om de scheids voor de gek te houden..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen