Güneş staat open voor toekomstige baan als bondscoach


agye
Şenol Güneş is momenteel de trainer van Besiktas, maar geeft toe dat hij in de toekomst graag als bondscoach zou willen werken.

Zijn prioriteit ligt op Besiktas, waarmee hij tot één van de grootste titelkandidaten in Turkije wordt gerekend. Wie speculeert over wanneer hij dan wel naar het Turks elftal zou gaan, komt al snel tot de conclusie dat het dan in ieder geval in de zomer van 2019 kan zijn.
 
Gunes in gesprek met BeinSports. "Als ik op een dag gevraagd word dan zei ik al eerder dat ik ervoor ga. Na het einde van het seizoen kunnen we rond de tafel"
 
Nu is het niet denkbaar. "In mijn huidige situatie kan het inderdaad niet, want ik ben de trainer van Besiktas", beaamt Gunes.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 487
-: 90
R: 980
Level 4
H09

Senol Gunes, bizde olsaydi en az 3 sampiyonlugu vardi.


+: 18286
-: 0
R: 20919
Level 6

Hadi bye, ben je helemaal zat. Neem Quaresma ook mee.+: 675
-: 0
R: 1989
Level 5

Kan niet wachten tot die weg gaat! En hopelijk gaat Orman dan ook weg word tijd voor vernieuwing. Ben het zat met deze amateurs hoe ze te werk gaan


+: 4896
-: 0
R: 9310
Level 5

Hahaha ik hoor iemand zeggen. Wij hebben een stabielere bestuur. Jochie h09 jij bent ook niet serieus te nemen he.


+: 487
-: 90
R: 980
Level 4
H09

mesiktasim oley

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen