Turkije investeert weer in een nieuw stadion: Giresun Çotanak sportcomplex


giresun1
Turkije krijgt weer een nieuw hypermodern stadion erbij.
De bouw van het Giresun Çotanak sportcomplex die in 2016 is begonnen zit in de afrondende fase. Verwacht wordt dat het stadion in de zomer officieel wordt opgeleverd. Dat moet plaats bieden aan meer dan 22.028 toeschouwers met vipruimten, fanshop, clubkantoren, gymzaal (Basketbal/volleybal) en een Olympisch zwembad.
 
 
giresun1
giresun1
giresun1
giresun1
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 151
-: 0
R: 255
Level 3
+1

We hadden paar jaar geleden daar in de buurt een huis gekocht, nou is het 5x de dubbele waard dankzij dit stadion :lol: :lol: :tr:


+: 4680
-: 0
R: 8889
Level 5

Nou en ga toch een keer in de jeugd investeren ipv van stadions. :facpal:+: 2354
-: 0
R: 2501
Level 5

Absoluut. De stadions zijn leuk en aardig, maar dat is het dan ook. Als het voetbal niet aantrekkelijk wordt, wie gaan die 20k zitplaatsen bezetten?


+: 666
-: 0
R: 1932
Level 5

Stadion ziet er zeker leuk uit maar jullie hebben al gezegd wat ik wou zeggen investeer in je jeugd odunlar

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen