Hoe gaat de Ziraat Bank de Turkse clubs redden van faillissement?


ziraat123
Hüseyin Aydın, directeur van de Ziraat Bank heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan over de herfinanciering van de schulden van de Turkse clubs.
"De grote Turkse clubs hebben jaarlijks een inkomen van ongeveer 600 miljoen TL. De Süper Lig is de tiende waardevolste competitie van de wereld. Problemen die nu spelen, zijn vroeger ontstaan door wanbeleid. Clubs hebben inkomen en uitgaven. Ze hebben ook rentes van schulden die ze moeten betalen. Op dit moment betalen ze de rentes met geleend geld. Ze moeten ook de schulden kunnen betalen in plaats van de rentes. Clubs hebben geen controle meer over hun schulden. Alle clubs gaan hun schuldenpost naar ons brengen. Wij willen als leider bank dit probleem gaan coördineren. Wij gaan met elke bank of persoon waar de clubs schulden hebben om tafel. Wij willen dit probleem oplossen, zodat de clubs alle salarissen op tijd kan betalen aan hun werknemers en ze weer een gezond bedrijf kunnen worden."
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen