TFF: "Puntenaftrek en degradatie, ook voor de Grote Vier!"


demirorenlacht2
Yıldırım Demirören, de voorzitter van de Turkse voetbalbond heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan over de herfinanciering van de schulden van de Turkse clubs.
"Wij gaat het voetbalwetboek aanpassen. Wij kunnen op dit moment puntenaftrek, degradatie en geen licentie geven als straf geven. Deze regel geldt binnenkort ook voor alle clubs uit de Süper Lig. Ook voor de grote vier clubs van Turkije. Sivasspor, Kasımpaşa Göztepe en Başakşehir hebben vrijwel geen schulden en doen het heel goed. Dit zijn voorbeeld clubs. Dat wil niet zeggen dat ze morgen geen schulden kunnen opbouwen. Ze kunnen bijvoorbeeld niet zeggen: "Laten wij dit seizoen veel geld uitgeven en kampioen worden in Turkije en niet naar UEFA gaan." Iedereen moet zich aan de regels houden. Clubs kunnen geen schulden meer opbouwen. Toen ik voorzitter was van Besiktas heb ik ook fouten gemaakt. Wij gaan alles goed volgen. Alle voorzitters moeten verantwoordelijk zijn voor hun eigen termijn bij hun club."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 3748
-: 0
R: 3281
Level 5
+1

Basaksehir een voorbeeldclub? Wist niet dat we belastingsgeld konden gebruiken.


+: 3142
-: 0
R: 4856
Level 5

Ik ben het ermee eens dat het vreemd is dat ze staatsbedrijven als sponsor hebben, maar daar gaat het hier niet over.

Je moet toegeven dat Basaksehir financieel gewoon goed is met voetbalzaken. Het geld dat ze hebben gebruiken ze goed en ze maken geen schulden.+: 8926
-: 0
R: 13358
Level 6

Wist je ook niet dat er de laatste 10-15 jaar honderden miljoenen lira's aan belastingschuld en zijn kwijtgescholden van de top 4 clubs?


+: 1673
-: 0
R: 3835
Level 5

Gs betaald al jaren geen belasting meer.


+: 8926
-: 0
R: 13358
Level 6

Kijken hoe dit uitpakt in de praktijk. Op papier is het allemaal leuk en aardig, maar hebben ze echt de ballen om de topclubs te bestraffen? De laatste zin is heel belangrijk, voorzitters moeten verantwoordelij k gehouden worden voor hun beleid.


+: 3652
-: 0
R: 2105
Level 5

Ali Koc’a gonderme yapmis..


Salı 18.12.2018

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, yeni teknik direktör Ersun Yanal'ın imza töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Ali Koç, gelecek sezon şampiyon olacak bir takım kurabilmek için Avrupa kupalarına gitmemeyi göze alabileceklerin i dile getirdi.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen