TFF: "Puntenaftrek en degradatie, ook voor de Grote Vier!"


demirorenlacht2
Yıldırım Demirören, de voorzitter van de Turkse voetbalbond heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan over de herfinanciering van de schulden van de Turkse clubs.
"Wij gaat het voetbalwetboek aanpassen. Wij kunnen op dit moment puntenaftrek, degradatie en geen licentie geven als straf geven. Deze regel geldt binnenkort ook voor alle clubs uit de Süper Lig. Ook voor de grote vier clubs van Turkije. Sivasspor, Kasımpaşa Göztepe en Başakşehir hebben vrijwel geen schulden en doen het heel goed. Dit zijn voorbeeld clubs. Dat wil niet zeggen dat ze morgen geen schulden kunnen opbouwen. Ze kunnen bijvoorbeeld niet zeggen: "Laten wij dit seizoen veel geld uitgeven en kampioen worden in Turkije en niet naar UEFA gaan." Iedereen moet zich aan de regels houden. Clubs kunnen geen schulden meer opbouwen. Toen ik voorzitter was van Besiktas heb ik ook fouten gemaakt. Wij gaan alles goed volgen. Alle voorzitters moeten verantwoordelijk zijn voor hun eigen termijn bij hun club."
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen