"Wij proberen de Turkse clubs te redden van faillissement"


euro
Yıldırım Demirören, de voorzitter van de Turkse voetbalbond heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan over de herfinanciering van de schulden van de Turkse clubs.
"Alle clubs, inclusief de Süper Lig als de lagere competities komen onder het toezicht van de Turkse voetbalbond. Hun financiële situatie zal elk moment bij ons bekend zijn. UEFA houdt het wereldwijd in de gaten. De clubs hebben samen een schuld van ongeveer 10 miljard. Als een normaal bedrijf nu naar de bank gaat met zo'n schuldenpost, mogen ze de bank niet eens binnen. De schulden worden geherfinancierd. Ziraat Bank gaat geen geld verstrekken zodat clubs nieuwe schulden gaan maken. Nogmaals, het gaat om alle bestaande schulden. Wij proberen de grote vier te redden van ondergang.", aldus Yıldırım Demirören.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen