Hegemonie van Besiktas, Fenerbahçe en Galatasaray doorbroken!


bjkfbgs
Komt er dan eindelijk een einde aan de Grote Drie hegemonie in de Turkse competitie?
Er wordt, zo zeggen voetbalkenners, aan de Turkse overheersing getornd, zoveel is zeker. En dan lijkt het toch vooral van Basaksehir, Kasimpasa, Antalyaspor en Yeni Malatyaspor te moeten komen. Als we naar de eerste 5 kijken op de ranglijst, zien we maar 1 Turkse topclub. Hiernaast hebben de nummer 1 en 2 een wedstrijd minder gespeeld. Na de komst van het VAR-systeem maakt elke club in de Turkse competitie kans om kampioen te worden.
 
Bekijk hieronder de stand:
 
 trlig111
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 3584
-: 0
R: 7572
Level 5
+1

Başakşehir dişinda kimse kirmadi. Geri kalan 3 takim kaybolur gelecek sezonlarda.

Başakşehir gaat met de CL inkomen nog beter worden. Als het ze lukt om fans te krijgen en gekocht te worden door een rijke Arabier mag je gerust dag zeggen aan de top 3.

Of top 2... Fener is zo goed als dood. Anca Frankestein olarak doner. Yakinda GSde bize katilir. En mss BJK.


+: 3722
-: 0
R: 3265
Level 5
+2

Onze problemen zijn tijdelijk. Blessures kun je nou eenmaal niks aan doen. Fener zie ik ook wel relatief snel terugkomen, misschien dit seizoen nog. Alleen Besiktas lijkt naar mijn mening niet de juiste richting op te gaan, maar ze blijven vast wel in de top.+: 3584
-: 0
R: 7572
Level 5

Mwa... tijdelijk? Kan wel maar de huidige elftal verdient veel te veel salaris. Belhanda, Feghouli, Maicon gitse iyidi.

Yoksa GSnin borcu en azi...


+: 3722
-: 0
R: 3265
Level 5
+1

Klopt maar salaris is geen probleem zolang we geen nieuwe spelers halen. Volgens mij zijn we zelfs ruim onder onze limiet omdat er niemand voor Gomis is gehaald.

Verder was er geen enkel probleem tot de blessures. Zie niet waarom we dat niet weer kunnen.


+: 3142
-: 0
R: 4852
Level 5

- Ndiaye gehuurd (niet te kopen).
- Onyekuru gehuurd (niet te kopen)

Wie ga je halen als deze 2 weg gaan met een budget van 700.000 euro?


+: 3722
-: 0
R: 3265
Level 5
+1

Onyekuru hoort sowieso niet in de basis en we kunnen hem altijd nog een jaar huren (geen werkvergunning voor Everton).

En we kunnen opzich Belhanda-Emre spelen met Donk of Fernando er achter. Misschien ook Feghouli als die blijft. Maar een type Ndiaye moet idd wel komen.

Rodrigues, Feghouli, Maicon, Ozan... Zijn allemaal in verband gebracht met een verkoop. Geld vinden we wel.+: 1918
-: 0
R: 6417
Level 5

Tijdelijk wahahah wauw gewoon..

UEFA is nog steeds bezig jullie zaak uit te onderzoeken wat FFP betreft, jullie winnen thuis niet eens van hekkensluiter Rize en jij zegt nog tijdelijk.. Jullie staan 7e en volgende week moeten jullie naar Basaksehir man wakker worden..

En dan gaan zeggen dat wij de verkeerde kant opgaan.. Ik weet niet of je het weet hoor maar Belhanda, Feghouli etc verdienen bijna 4 mil per jaar

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen