Lothar Matthäus: "Waarom ging Özil op de foto met Erdogan?"


amety
De Duitse levende legende Lothar Matthäus heeft weer uitgehaald richting Mesut Özil.  

Mesut Özil, de sterspeler van Arsenal, is felbesproken in Duitsland sinds hij samen met ploegmaat Ilkay Gündogan met Turks president Recep Tayyip Erdogan poseerde voor een foto. Een groot deel van de Duitse fans riep al op het tweetal thuis te laten. 
 
Mesut was fout in mijn ogen en hij besefte niet wat de Duitse fans verwachten van een international”, aldus Matthäus.
 
“Ik heb vaak het gevoel gehad dat Özil zich niet op zijn gemak voelde in het truitje van de Duitse nationale ploeg. Hij speelde niet met zijn hart en had geen plezier, geen passie. Sterker nog hij heeft nog steeds niet uitgelegd waarom hij op de foto ging met de Turkse president Erdogan. Niemand zal Ozil missen, want de Duitse ploeg heeft een nieuwe generatie met nieuwe talenten,” aldus Lothar Matthaus.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen