Lothar Matthäus: "Waarom ging Özil op de foto met Erdogan?"


amety
De Duitse levende legende Lothar Matthäus heeft weer uitgehaald richting Mesut Özil.  

Mesut Özil, de sterspeler van Arsenal, is felbesproken in Duitsland sinds hij samen met ploegmaat Ilkay Gündogan met Turks president Recep Tayyip Erdogan poseerde voor een foto. Een groot deel van de Duitse fans riep al op het tweetal thuis te laten. 
 
Mesut was fout in mijn ogen en hij besefte niet wat de Duitse fans verwachten van een international”, aldus Matthäus.
 
“Ik heb vaak het gevoel gehad dat Özil zich niet op zijn gemak voelde in het truitje van de Duitse nationale ploeg. Hij speelde niet met zijn hart en had geen plezier, geen passie. Sterker nog hij heeft nog steeds niet uitgelegd waarom hij op de foto ging met de Turkse president Erdogan. Niemand zal Ozil missen, want de Duitse ploeg heeft een nieuwe generatie met nieuwe talenten,” aldus Lothar Matthaus.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (13) 


+: 29
-: 0
R: 59
Level 2
+1

Allereerst kan hij zichzelf afvragen WAAROM ozil zich niet op zijn gemak voelde. Ten tweede mag hij uitleggen hoe hij het idee heeft gekregen dat ozil niet met zijn hart speelde en geen passie of plezier had. Leg ook maar uit wat je je bedoelt met 'in mijn ogen'. Wie ben jij? Waarom zouden mensen jouw 'ogen' moeten geloven? Het maakt niet uit of je het wel of niet eens bent met Erdogan. Deze lothar heeft of een hekel aan Turken, of een hekel aan Erdogan, of aan allebei. Zijn beargumentatie slaat nergens op. Oh, en we hebben ook heel duidelijk gezien hoe Duitsland Ozil 'niet nodig' had tijdens de nations league wedstrijden... Slappe zak.


+: 3769
-: 0
R: 8059
Level 5

Iets met oude koeien uit de sloot halen.+: 7386
-: 10
R: 13522
Level 6
+1

Hallo? Moet hij die vraag echt beantwoorden?? Hij is ook een Turk en toevallig is RTE president van zijn vaderland.. verbanden leggen is heel lastig voor de duitsers.. het is maar een fotootje... pfff zielig volk joh


+: 4705
-: 0
R: 8980
Level 5

Matthäus vieze rat. Omdat hij een echte Turk is. Begrijp dat nou eens een keer. Het mooie is dat hij het weer zou doen. Helal sana özil kardeş.


+: 20
-: 0
R: 43
Level 1

Ga weg man, die Ozil gaat lopen huilen dat ze racistisch zijn, maar hij kiest zelf voor Duitsland? Dan had hij voor Turkije moeten kiezen. Wij hebben hem nodig, maar alsnog kiest hij voor Duitsland terwijl hun al goede spelers hebben, ik wil niet zeggen dat wij slechte spelers hebben, maar we hebben niet veel goede spelers.


+: 881
-: 10
R: 2475
Level 5

Ozil 2 taraftanda kilot gibi kullanildi haberi yok+: 18
-: 0
R: 86
Level 2
+1

Als er een Turkse speler van Duitse afkomst een foto met Merkel had gemaakt was er helemaal niks aan de hand.

Dit is alleenmaar om een einde aan Özil zijn carrière te brengen, omdat hij onlangs zijn succes met zijn “Duitse bloed” nog achter zijn origine zit. Ze verwachtten natuurlijk dat hij zijn excuses zou gaan aanbieden net als poesje Gündogan, maar nee Özil zei dan ook nog expres NE [****] TURKUM DIYENE :tr:


+: 1394
-: 0
R: 1316
Level 5
MKA

Merkel noemt de Turkse bevolking dan ook geen Rascisten en Fascisten.. Iets wat Erdogan wel over de Duitse bevolking had gezegd.


+: 18
-: 0
R: 86
Level 2
+1

Nou???? Al zegt Erdogan (nee ben geen erdoganci)zoiet s, zie jij het zelf niet hoe duitsers de turken behandelen?


+: 504
-: 10
R: 506
Level 3

JIJ MOCHT EEN HALF JAAR NIET REAGEREN!!!+: 4705
-: 0
R: 8980
Level 5

Erdoğan heeft ook gelijk. Het zijn racisten.


+: 57
-: 0
R: 274
Level 3

Ik neem aan dat ozil ook enige vrijheid van meningsuiting mag genieten , die lothar mag ff zijn eige vaderland die vragen gaan stellen toen ze paar miljoen mensen daar liepen te vergassen


+: 465
-: 0
R: 1631
Level 5

Waarom bemoeien er zoveel mensen met Ozil ? Dat hij voor Duitsland had gekozen was zijn grootste fout in zijn hele carriere snap niet waarom spelers voor dat vieze smerige land willen uitkomen bah

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen