Kerstviering: “Welke buitenlandse spelers krijgen deze week een rode kaart?”


stertr
Tussen speelweek 17 (24 december 2018) en speelweek 18 (20 januari 2019) hebben de voetballers in Turkije ‘kerstvakantie’. 
Dan krijgen ze een aantal dagen vrij. Voor deze periode doen de meeste buitenlandse voetballers hun best om een gele/rode kaart te krijgen zodoende dat ze de kerst met hun familie langer kunnen doorbrengen. 
 
Rıdvan Dilmen, sportcommentator deed afgelopen jaar de onderstaande uitspraken.
“Voor de kerst zijn plotseling heel veel buitenlandse spelers geschorst. Deze buitenlanders proberen onze competitie te veranderen in die van Qatar en China. Ze moeten allemaal respect tonen aan onze competitie. Tijdens deze periode doen ze er alles aan om een kaart te krijgen.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 4705
-: 0
R: 8980
Level 5

Helemaal mee eens Ridvan. Gewoon een dikke geldboete geven dat soort gasten. Opzouten met kerstviering. In Turkije wordt gewoon tot eind december nog gespeeld.


+: 4780
-: 0
R: 5744
Level 5

Je speelt tot 23 december waarom zou je dan een rode kaart pakken want volgens mij is kerst op 25 december en 26 december.

Laat hun gewoon z'n eigen viering mee maken hoe wij dat doen in Nederland.+: 1824
-: 0
R: 2371
Level 5

Van Istanbul (Turkije) naar bv. Montevideo (Uruguay) vliegen = 25-40 uur. Dan heb ik het alleen over vliegtijd. Dan heb je nog naar vliegveld rijden, inchecken, etc etc etc. Je bent gewoon 2/3 dagen onderweg .....Als je al van Nederland naar Turkije vliegt, ben je een dag kwijt .....


+: 4158
-: 0
R: 3590
Level 5
+1

40 uur vliegtijd lol aq Mars'a mi gidiyon? De halve wereld over (Amsterdam-Well ington) is max. 23 uur aan puur vliegtijd.


+: 4158
-: 0
R: 3590
Level 5

Onze spelers hebben al het hele seizoen vakantie gehad aq.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen