Turkije speelt gelijk tegen Oekraïne: 0-0


aceen
Het Turks elftal heeft dinsdag de oefenwedstrijd tegen Oekraine in Antalya gelijkgespeeld. Beide ploegen kwamen in het Antalya Stadium niet tot scoren: 0-0.

Bondscoach Mircea Lucescu kon tijdens de wedstrijd om enkele redenen niet beschikken over vaste basisspelers. Mert Müldür (19) maakte mede daarom in Antalya zijn debuut in de basis bij Turkije. 
 
De ploeg van Lucescu creëerde genoeg kansen, maar slaagde er niet in de Oekrainsche doelman Pyatov te passeren. Enes, Omer Bayram en Cengiz Under, waren dicht bij een doelpunt. Uiteindelijk werd er niet gescoord en sloot de ploeg van Lucescu het jaar 2018 af met een gelijkspel.
 
TÜRKİYE: 0 - UKRAYNA: 0
 
Stadion: Antalya
Arbiter: Genc Nuza
Tijd: 18.30
 
Opstellingen:
TÜRKİYE: Sinan, Mert, Kaan, Çağlar Söyüncü, Ömer, İrfan Can, Okay Yokuşlu, Cengiz, Oğuzhan, Yunus, Enes.
TEKNİK DİREKTÖR: Mircea Lucescu
 
UKRAYNA: Pyatov, Kryvtsov, Matvienko, Mykolenko, Burda, Kovalenko, Tsygankov, Bolbat, Zinchenko, Yarmchuk, Shved
TEKNİK DİREKTÖR: Andriy Shevchenko
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen